Bělíci krém na tvář a dekolt proti pigmentovým skvrnám 50 ml

Značka: Natura House

Novinka
Bělíci krém na tvář a dekolt proti pigmentovým skvrnám 50 ml

Popis produktu

Výzkumné laboratoře Natura House vyvinuly nový, účinný a jemný bělící krém na tvář a dekolt, který je určený na korekci – úpravu nerovnoměrné pigmentace pleti.

Hormonální změny a vliv slunečního záření mohou být příčinou tmavých skvrn na pokožce. Základem pro jejich vznik je nadprodukce melaninu, který způsobuje hyperpigmentaci – stařecké skvrny nebo pihy.

Bělící krém na tvář a dekolt díky perfektní dermoafinitě a exkluzivní přírodní receptuře (v které se snoubí ochranné účinky slunečních filtrů, biomimetických tekutých krystalů a bělící efekt rostliny Rumex occidentalis obsahující vitamin C) zabraňuje nadměrnému ukládání melaninu v pokožce a lokálně působí na pigmentové skvrny (redukuje existující hyperpigmentaci a pomáhá předcházet další pigmentaci).

Při použití nejméně 2x denně během 3-4 týdnů krém viditelně zesvětluje již existující pigmentové skvrny, zabraňuje tvorbě nových a postupně pleť rozzáří a sjednotí její vzhled.

Krém jemně voní, má vláčnou krémovou texturu a dobře se vstřebává.

Velmi jednoduše a pohodlně se aplikuje. Je plněný do moderní PE lahvičky s dávkovačem. Lahvička neobsahuje vzduch, čímž se zachovává vysoká kvalita krému a dokonalá ochrana před vnějšími vlivy a znečištěním.

 

Použití:

Naneste ráno a večer malé množství krému na vyčištěnou pleť (tvář a dekolt) a jemnou masáží ho vetřete až do úplného vstřebání. Je ideální jako podkladový krém pod make-up.

Krém používejte pravidelně po dobu 3–4 týdnů. Ošetření pleti se musí zopakovat po 6 týdnech.

V letním období krém používejte jako noční krém.

 

95,5% přírodně aktivních ingrediencí

 

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO

 

Neobsahuje: Parabeny, silikony, SLES / SLS, PEG / PPG a glykoly, akrylové polymery, aminy, minerální oleje, barviva a alergizující vonné látky.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 10,0 cm
Šířka zabaleného produktu 5,0 cm
Délka zabaleného produktu 5,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,10 kg
Výrobce Natura House Italy
UCPS kód 3523370
UPC kód (EAN) 8000921210603
Pozice v kategorii 1. (v Přípravky na stařecké skvrny)
Pozice v kategorii 2853. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.