BROCO Elektroda řezací UW/3818-50, Broco

Značka: prodejce neuvedl

BROCO Elektroda řezací UW/3818-50, Broco

Popis produktu

Ultratenké řezné tyče Broco® PLUSNové ultratenké řezné tyče Broco® Underwater jsou nejnovějším pokrokem v řezání pod vodou. Nový design poskytuje o 20% více řezacího a vypalovacího času než stejná velikost předchozí generační podvodní řezací tyče Broco, čímž se zvyšuje výkon a hodnota. Nové tyče také spalují vícerovnoměrně než kterákoli tyč na trhu.Oxytermické tyče Broco, které hoří teplotou vyšší než než 5500 °C na špičce, řežou a roztaví prakticky jakýkoli známý materiál. Patentovaný design tyče Broco obsahuje slitinové jádrové dráty přidržované kruhovými záhyby a bezpečnostní design, který zabraňuje spálení hořáku.Broco tyče mohou být ohnuty o 90 stupňů nebo více pro přístup na těžko přístupná místa, aniž by omezovaly tok kyslíku nebo způsobovaly oddělování nebo odlupování izolace. Ultratenké řezné tyče Broco Ultrathermic mohou být použity s maximem 150 ampérů, aby napomohly procesu spalování, ačkoli zde nejsou žádné elektrické požadavky. Jakmile se vznítí, pokračuje hoření, dokud je dodáván kyslík, nebo dokud není tyč spotřebována.

Ultrathermické řezné pruty Broco® PLUS jsou k dispozici v průměru 3/8 palce v délce 18 palců a 36 palců. Řezné tyče Broco jsou stále k dispozici v průměru 1/4 ”a 18”

Ultratenké řezné tyče Broco PLUS 3/8 ”x18”, 50 tyčí v krabici

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce BROCO
UCPS kód 1765308
Pozice v kategorii 10. (v Svářečky)
Pozice v kategorii 28169. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.