BROCO Hořák pro řezání kyslíkem BR 22 PLUS

Značka: prodejce neuvedl

BROCO Hořák pro řezání kyslíkem BR 22 PLUS

Popis produktu

Společnost Broco, Inc., je světovým lídrem v oblasti řezání a svařování pod vodou a přichází s příští generací řezacích hořáků BR-22 PLUS. Tento nový hořák obsahuje 21 zdokonalení hořáku včetně odstranění všech hořlavých materiálů v dráze kyslíku, vylepšená hadice zpevněná skleněnými vlákny z PTFE, bleskový chránič s vyšším průtokem kyslíku a lepší ochranou proti  zpětnému záblesku, zpětný ventil zabraňující zpětnému záblesku a vylepšený design upínací kleštiny.

Technologická skupina společnosti Broco věnovala dva roky designu a vývoji nového hořáku s bezpečností potápěče jako jeho nejvyšší prioritou. Stejně jako u originálního modelu BR-22, je také ergonomicky navržen pro pohodlí potápěče a je vyroben z kvalitních materiálů pro dosažení mnohaletého bezporuchového výkonu za nízkou cenu.

Všechny Broco tyče a elektrody používané s BR-22 lze také použít s novým BR-22 PLUS.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce BROCO
UCPS kód 1752312

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.