CardinalHealth Oxymetr přenosný

Značka: prodejce neuvedl

CardinalHealth Oxymetr přenosný

Popis produktu

OxymetrJak fungují pulzní oxymetry:

Podle Luise Javiera Peña-Hernándeze, MD, specialisty na zdraví plic z Institutu plicní, kritické péče a poruch spánku na jižní Floridě, pulzní oxymetry fungují tak, že měří barevné změny nehtového lůžka infračerveným světlem. Světlo odhaduje saturaci krve kyslíkem, která protéká touto tkání. To může uživateli poskytnout důležité informace o jejich okysličení a upozornit lidi, když chronické dýchací potíže (nebo dokonce COVID nebo chřipka!) ovlivnily jejich hladinu kyslíku.

„Každému pacientovi, který má chronické respirační onemocnění, u kterého klesá saturace kyslíkem, by prospělo mít doma pulzní oxymetr,“ říká Dr. Peña-Hernández a dodává, že to zahrnuje stavy, které vyžadují, aby pacienti doma používali kyslík, jako je chronická obstrukční plicní nemoc. (CHOPN) a intersticiální plicní fibróza, stejně jako stavy, kdy může být narušena oxygenace, jako je městnavé srdeční selhání a chronické selhání ledvin.

 

Přenosný spot-check monitoring měří:

* SpO2: Krevní kyslík

* BPM: Srdeční frekvence

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce CardinalHealth
UCPS kód 5120691
UPC kód (EAN) 096295131383
Pozice v kategorii 103. (v Příslušenství k potápěčským oblekům)
Pozice v kategorii 1430. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.