Chryzopras s chalcedonem

Značka: Stříbro 925

Chryzopras s chalcedonem

Popis produktu

Spojení dvou intenzivních kamenů. Chryzopras (svetlejsi) a chalcedon (tmavsi)

Dárek plný pozitivní energie.

 

Rucne vyrobeny nahrdelnik ze stribra s prirodnmi kameny.

Délka 41-46cm

Velikost motýla 2x1,6cm

 

? Chryzopras – Jde o vynikající meditační kámen. Umožňuje nahlédnout do nitra věcí, rozvíjí schopnost plynule se vyjadřovat a bystře uvažovat. Podněcuje talent a rozvíjí tvůrčí schopnosti. Zvyšuje sebedůvěru v obchodních i osobních věcech.

Snižuje pocit nadřazenosti a komplexy méněcennosti – zvyšuje sebevědomí a navozuje emoční rovnováhu. Podporuje nás, abychom byli citlivější k sobě samým a také ke svému okolí. Pomáhá při léčbě zlomeného srdce.

 

?Chalcedon není jen krásným minerálem, ale je také ceněn pro své energetické vlastnosti. Věří se, že chalcedon má uklidňující a harmonizující účinky na emocionální stav člověka. Je považován za kámen komunikace a vyjadřování sebe sama. Mnozí lidé ho nosí jako ochranný amulet nebo ho používají při meditacích a relaxačních cvičeních. Chalcedon je také spojován s povzbuzením intuice a vyvážením emocí. Věří se, že chalcedon přináší lidem štěstí a úspech. Údajně má schopnost dodávat krásnu, sílu, radost i energii. Dokáže také navodit klidné pocity a podporuje mezilidské vztahy. V některých kulturách se věří že dokáže vyhnat strach, deprese i smute a dokáže zlepšit paměť a schopnost naslouchat a porozumnět.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 2,0 cm
Šířka zabaleného produktu 5,0 cm
Délka zabaleného produktu 5,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,30 kg
Výrobce Claire Arnold jewelry
UCPS kód 5560678
UPC kód (EAN) 20230011
Pozice v kategorii 677. (v Šperky)
Pozice v kategorii 5111. (v Ruční a umělecká tvorba)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.