ComfortMatrace DREAM RELAX premium 24cm 90x200 cm

Značka: prodejce neuvedl

ComfortMatrace DREAM RELAX premium  24cm 90x200 cm

Popis produktu

Sendvičová ortopedická  matrace DREAM RELAX PREMIUM 24 cm

Složení matrace:



  • 7 zónova profilovana 4x2 cm (modrá) horní vrstva je z Flexifoam® pěny 35 kg/m³

  • růžová značková HR studená pěna s hustotou 35 kg/m³

  • jádro matrace RE pěna hustotou 80kg/m3

  • spodní (červená) vrstva je z vysoce-elastické značkové  pěny HR CARPENTER - HR s hustotou 50 kg/m³

  • potah ALoe Vera



 




Jádro matrace je vyrobeno ze značkové RE pěny CARPENTER, která dodává matraci vysokou tuhost a optimální ortopedické vlastnosti. Matrace je oboustranná a nabízí vynikající komfort při ležení v průběhu spánku. Výborné ortopedické vlastnosti matrace poskytují velmi dobrou podporu ramenní, bederní a pánevní oblasti. Matrace je vhodná pro alergiky a astmatiky a potah je možné prát v pračce.Tato matrace je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní ortopedickou matraci s větší nosnosti a s výbornou podporou páteře, odvětráváním vlhkosti a ochranou proti alergenům.


Matrace sendvičová ortopedická DREAM RELAX Premium 24 cm kombinuje tyto vrstvy pěn, aby poskytla optimální podporu, pohodlí a ortopedickou péči během spánku. Je navržena tak, aby se přizpůsobila tvaru těla a minimalizovala přenos pohybu, což znamená, že je vhodná i pro páry.Konstrukce matrace a použiti kvalitních materiálů pří výrobě zaručí komfortní a pohodlný spánek v libovolné poloze ( na boku, zádech apod.) Pouhým otočením matrace můžete zvolit tvrdou nebo velmi tvrdou stranu. Matrace je vyrobena v ČR z Německých materiálů. 


Matrace je 7-zónově profilována pro masážní efekt a podporu správné polohy těla během spánku. Masážní profilování napomáhá k uvolnění svalstva, prokrvení pokožky a relaxací. Celková výška matrace včetně potahu činí 24 cm, jádro matrace má výšku 22 cm. Tvrdost matrace se pohybuje v rozmezí H4/H5.   










Sametově hladký a prošívaný potah matrace ALOE VERA s dutými vlákny zajišťuje vynikající prodyšnost a dotekový komfort. Jeho mimořádná prodyšnost usnadňuje cirkulaci vzduchu, což přispívá ke zdravému a osvěžujícímu spánku. Tento potah je ideální volbou i pro jedince trpící alergiemi, díky svým hypoalergenním vlastnostem a antibakteriální úpravě. Navíc, jemná a blahodárná ALOE VERA je jemně zabudována do vláken potahu, přinášejíc takový pohodlí, které podpoří váš klidný spánek každou noc. Potah lze prát na 60 °C při nízkých otáčkách bez následného žehlení nebo sušení v sušičce.





 






  


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce ComfortMatrace
UCPS kód 5998854
Pozice v kategorii 727. (v Matrace)
Pozice v kategorii 12335. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.