ComfortMatrace Masáž COMFORT PREMIUM 25cm 120x200cm

Značka: prodejce neuvedl

ComfortMatrace Masáž COMFORT PREMIUM 25cm 120x200cm

Popis produktu

Dozved'te si vice o matraci "Masáž COMFORT PREMIUM 25cm"



Sendvičová matrace Masáž COMFORT PREMIUM 25 cm

Významným prvkem matrace je ergonomické zónování matrace. 7 zón poskytne Vašemu tělu i páteři správnou oporu a komfort v každé poloze, ať už spíte na zádech, na břiše nebo na boku. Spojením obou prvků se struktura matrace podobá mořské houbě, díky tomu je zajištěno vynikající odvětrání, které zamezuje nadbytečnému nočnímu pocení. 


Naše matrace jsou vyráběny v souladu s nejnovějšími standardy tak, aby eliminovaly co nejvíce negativních prvků působících na tělo během spánku. Vysoká elasticita matrace uvolňuje během spánku svalové napětí a dopřává tak tělu kvalitní odpočinek, který je při dnešním zrychleném životním stylu nesmírně důležitý.


Matrace Masáž COMFORT PREMIUM 25 cm je lidmi oblíbená pro své charakteristické pohodlí a výjimečnou trvanlivost. Díky tomu, že je oboustranná, tvrdost stran je mírně rozdílná a zaručuje všechny zásady zdravého spánku. Stačí si jen vybrat, která strana je Vám pohodlnější. Právě to z ní dělá nejoblíbenější matraci naší nabídky.


Sendvičová matrace Masáž COMFORT PREMIUM 25 cm je díky své pružnosti vhodná na lamelové a polohovací rošty. Doporučujeme ji uložit na lamelový rošt s 18 a více lamely.



Matrace je vybavena kvalitním prošívaným potahem WELL, který má všitý zip ze tří stran pro snadné praní. Hypoalergenní povlaková textilie potahu je šetrná k pokožce. Je snadno pratelná, lehká a nepřetěžuje pračku. Pro ochranu potahu, doporučujeme používat chránič matrace, který zabrání žmolkovatění potahu.


 


 



 


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce ComfortMatrace
UCPS kód 4373463
Pozice v kategorii 5820. (v Matrace)
Pozice v kategorii 37700. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.