Dámská crossbody kabelka YY Coveri AB4120 - černá

Značka: prodejce neuvedl

Dámská crossbody kabelka YY Coveri AB4120 - černá

Popis produktu

Proslulá značka YY Coveri představuje zbrusu nový kousek dámské kabelky. Moderní dámská crossbody kabelka ve středně velké velikosti Vám bude vyhovovat na většinu Vašich aktivit. Je velmi praktická, vyrobena z měkké a pevné ekologické kůže. Má klopu na magnet, pod kterou se skrývá čelní kapsa na zip a také vstup do kabelky, který je řešený pomocí zipu. Vnitřní prostor má kabelka vybavený podšívkou se třemi bočními kapsami, z nichž největší je na zip. Na vnější zadní straně je k dispozici další praktická kapsa na zip. Pásek přes tělo je nastavitelný do délky 120 cm. Kovové doplňky má kabelka černé barvy.
Úvodní fotografie vždy odpovídá barvě produktu! Ostatní fotografie již mohou odpovídat produktu v jiném barevném odstínu.
Zapínání: vstup na zip, poklop na magnetZadní kapsa: anoPřední kapsa: anoVnitřní přepážka: nePočet přihrádek: 3Dlouhý pásek přes rameno: anoRozměr (délka x výška x hloubka): 32 x 26 x 2 cmDlouhý pásek přes rameno - délka: nastavitelné do délky 120 cmMateriál: ekologická kůžeZpůsob nošení: přes tělo / crossbodyFormát A4: NeBarva kovových doplňků: černá
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce YY Coveri
UCPS kód 5165790
Pozice v kategorii 2323. (v Kabelky)
Pozice v kategorii 29632. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.