UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Dámská kožená kabelka v kroko designu ITALY AD1211 - světle růžová

Značka: prodejce neuvedl

Dámská kožená kabelka v kroko designu ITALY AD1211 - světle růžová

Popis produktu

Luxus z Itálie! Dámská kožená kabelka v krokodýlím vzoru, kterou Vám bude každý závidět, je luxusním doplňkem do ruky k Vašemu outfitu. Vyniká kvalitním zpracováním předních italských brašnářů z pravé toskánské kůže. Je vhodná pro každodenní nošení. Nosí se ideálně v ruce nebo na předloktí. Pro zavěšení na rameno je k dispozici kožený pásek v barvě kabelky, který je nastavitelný do délky 110 cm. Hlavní prostor se uzavírá kovovým zipem, vnitřní část je vypodšívkovaná, rozdělená na dvě části přepážkou se zipem, která slouží jako kapsa. Na bočních vnitřních stranách jsou k dispozici dvě volné kapsy na mobil a další kapsa na zip. Doplňky má kabelka stříbrné barvy.
Úvodní fotografie vždy odpovídá barvě produktu! Ostatní fotografie již mohou odpovídat produktu v jiném barevném odstínu. Zapínání: zipVýška ramínka: 13 cmPočet přihrádek: 3Dlouhý pásek přes rameno: anoRozměr (délka x výška x hloubka): 31 x 26 x 14 cmDlouhý pásek přes rameno - délka: přídavné, nastavitelné do délky 110 cmMateriál: přírodní kůže (useň)Způsob nošení: v ruceFormát A4: NeBarva kovových doplňků: stříbrná
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Itálie
UCPS kód 4851922
Pozice v kategorii 2259. (v Kabelky)
Pozice v kategorii 28736. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.