Dámská velká elegantní kabelka BA2380 - zelená

Značka: prodejce neuvedl

Dámská velká elegantní kabelka BA2380 - zelená

Popis produktu

Nadčasová velká elegantní kabelka přes rameno je vyrobená z pevné ekokůže. Má dvě ucha vysoká 28 cm, která si můžete upravit pomocí řemínku +/- 3 cm. Každopádně se náramně nosí přes rameno. Součástí kabelky je také dlouhý ramenní pásek, díky kterému můžete kabelku na rameno zavěsit, případně řešit i jako crossbody tašku. Pásek je nastavitelný do délky 120 cm. Do kabelky se vstupuje pomocí zipu. Vnitřní prostor je vybavený podšívkou a rozdělený velkou látkovou přepážkou se zipem na dvě části. Na bočních stěnách kabelky najdete tři kapsy, z nichž největší je uzavíratelná na zip. Do kabelky uložíte i formáty A4. Kovové doplňky jsou řešeny ve zlatém provedení.
Úvodní fotografie vždy odpovídá barvě produktu! Ostatní fotografie již mohou odpovídat produktu v jiném barevném odstínu.
Zapínání: zipZadní kapsa: neMateriál: eko kůžeVýška ramínka: 28 cmZpůsob nošení: na rameniPočet přihrádek: 3Rozměr (délka x výška x hloubka): 45 x 28,5 cm x 15 cmRamínko přes rameno: ano, nastavitelné do 120 cmBarva kovových doplňků: zlatáFormát A4: Ano
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce EU
UCPS kód 5165776
Pozice v kategorii 2313. (v Kabelky)
Pozice v kategorii 29390. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.