Dárková sada Milovaná babička II.

Značka: Stylisimo

Novinka
Dárková sada Milovaná babička II.
  • Dárková sada Milovaná babička obsahuje přírodní, ručně vyráběné mýdlo s ovesnými vločkami. Toto mýdlo se výborně hodí pro citlivou pleť, kterou při mytí zároveň vyživuje.
  • Součástí dárkové sady je oblíbená tradiční směs koupelové soli a vybraných rostlin v podobě velmi dobře rozpustného prášku. Koupel regeneruje a povzbuzuje proces výměny látek v těle.
  • Více

Popis produktu

Dárková Sada Milovaná Babička - Přírodní péče a Bylinková magie

Projevte lásku vaší milované babičce s touto krásně sestavenou Dárkovou Sadou Milovaná Babička. Každý prvek v této sadě je pečlivě vybrán, aby poskytl uklidňující a vyživující péči, kterou si zaslouží. V neposlední řadě je součástí dárku přívěšek na klíče s nápisem Milovaná babička a veselý, barevný ptáček jako dekorativní prvek, který přinese úsměv a dotkne se babiččina srdce.

Tato pečující dárková sada s kvalitní kosmetikou v dárkovém balení se sušenými okvětními lístky růží, které kromě dekorativního prvku mohou být vhodnou koupelovou přísadou při relaxaci, ideálně v kombinaci s pár kapkami přírodního vonného oleje.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 28,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,50 kg
Výrobce Stylisimo.cz
UCPS kód 5684771
UPC kód (EAN) 8591978444313
Pozice v kategorii 40. (v Mýdla)
Pozice v kategorii 3611. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.