Dárková sada Nejlepší manžel

Značka: Stylisimo

Novinka
Dárková sada Nejlepší manžel
  • Dárková sada uložena v dárková bílé krabičce s průhledem o rozměrech 190x145x50 mm. Sada obsahuje klíčenku (otvírák) s věnováním, peněženku a kravatu.
  • Peněženka: váha cca 60 g a rozměry 11 x 8.5 x 1.5 cm ,materiál :syntetická kůže (PU). Velmi věrná napodobenina kůže, obsahuje kapsy na karty, kapsičku na zip na drobné a foch na papírové peníze.
  • Kravata, která je součástí dárkového balení je ze saténu, materiál je ideální pro vytvoření sofistikovaného vzhledu, ať už pro speciální příležitost nebo pro zvýšení úrovně každodenního oblečení.
  • Více

Popis produktu

Dárková sada, kterou popisujete, nabízí pěknou kombinaci praktických i stylových předmětů vhodných pro muže.

Sada obsahuje tři různé předměty, které jsou pečlivě uloženy v atraktivní bílé dárkové krabičce s průhledem, což umožňuje okamžitý pohled na obsah. Tento typ balení zvyšuje estetickou hodnotu dárku a zároveň nabízí pohodlnou prezentaci obsahu.

Klíčenka, která slouží zároveň jako otvírák, s věnováním přidává osobní dotek a dělá z této součásti sady nejen praktický, ale i památeční předmět.

Peněženka z syntetické kůže (PU) je dobrou volbou pro ty, kteří hledají alternativy k pravé kůži, ať už z etických či finančních důvodů. Materiál PU je známý svou odolností a schopností velmi věrně napodobovat vzhled a texturu pravé kůže. S váhou cca 60 g a kompaktními rozměry je peněženka dostatečně malá na to, aby se vešla do kapsy, ale zároveň nabízí dostatečný prostor pro ukládání karet, drobných a papírových peněz.

Kravata ze saténu přidává k sadě elegantní prvek, který je vhodný pro formální příležitosti nebo jako módní doplněk pro každodenní nošení. Satén, díky svému lesku a hladkosti, dodává kravatě luxusní vzhled a pocit.

Celkově je tato dárková sada dobře promyšlenou kombinací užitečných a stylových předmětů, které by mohly udělat radost jakémukoli muži. Její prezentace v dárkové krabičce s průhledem zvyšuje její atraktivitu a činí z ní ideální volbu pro dárek.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 28,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,50 kg
Výrobce Stylisimo.cz
UCPS kód 5738628
UPC kód (EAN) 8591978444504
Pozice v kategorii 387. (v Kravaty)
Pozice v kategorii 38374. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.