Dárková sada Nejlepší ženská

Značka: Stylisimo

Novinka
Dárková sada Nejlepší ženská
  • Dárková sada Nejlepší ženská obsahuje vícebarevnou přírodní koupelovou sůl do koupele s obsahem rostlinných silic v luxusním balení ve skle. Jedná se o tradiční výrobek plněný ručně do skleněných dóz.
  • Součástí dárkové sady je pleťové mléko s vysokým obsahem pistáciového oleje, vitamínu E, panthenolu, koenzymu Q10, vřídelní soli a dalších hydratačních složek.
  • A v neposlední řadě přívěšek na klíče s nápisem pro nejlepší ženskou.
  • Více

Popis produktu

Dárková Sada Nejlepší Ženská - Rozmazlování a Luxus.

Chcete obdarovat výjimečnou ženu ve svém životě? Naše Dárková Sada Nejlepší Ženská je esencí luxusu a péče, navržená tak, aby každé ženě dopřála chvíle plné relaxace a krásy.

Tato sada je ideálním dárkem pro každou ženu, která si zaslouží být nazývána "nejlepší". Ať už jako dárek k narozeninám, k výročí, nebo jen tak pro potěšení, s touto sadou jí ukážete, jak moc si jí vážíte. Dejte dárek, který mluví za vás, a nechte tu nejlepší ženskou ve vašem životě prožít okamžiky čistého blaha s Dárkovou Sadou Nejlepší Ženská. Objednejte nyní a připravte se na to, že vyvoláte úsměv a pocit štěstí.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 28,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,50 kg
Výrobce Stylisimo.cz
UCPS kód 5684773
UPC kód (EAN) 8591978444337
Pozice v kategorii 9. (v Tělové krémy)
Pozice v kategorii 3622. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.