Dárková sada Pro tatínka II.

Značka: Stylisimo

Novinka
Dárková sada Pro tatínka II.
  • Dárková sada uložena v dárková bílé krabičce s průhledem o rozměrech 190x145x50 mm. Sada obsahuje kovovou klíčenku (otvírák) s věnováním, peněženku a kravatu.
  • Peněženka: váha cca 60 g a rozměry 11 x 8.5 x 1.5 cm ,materiál :syntetická kůže (PU). Velmi věrná napodobenina kůže, obsahuje kapsy na karty, kapsičku na zip na drobné a foch na papírové peníze.
  • Obdarujte svého tatínka elegantní saténovou kravatou, ideální pro každou příležitost.
  • Více

Popis produktu

Tato dárková sada pro tatínka je dokonalým vyjádřením vaší lásky a vděčnosti.

Uložena v elegantní bílé dárkové krabičce s průhledem, která odhaluje pečlivě vybrané předměty uvnitř, má rozměry 190x145x50 mm, což činí z této sady ideální překvapení pro jakoukoliv příležitost. Sada obsahuje tři pečlivě vybrané předměty, které každý tatínek ocení:

1. Kovová klíčenka (otvírák) s věnováním: Tento praktický přívěšek na klíče nejenže udrží klíče pohromadě, ale díky zabudovanému otvíráku bude tatínek vždy připraven otevřít láhev oblíbeného nápoje. Personalizované věnování dodává tomuto předmětu osobní nádech a činí z něj nezapomenutelný dárek.

2. Peněženka: Vyrobena ze syntetické kůže (PU), která je velmi věrnou napodobeninou pravé kůže, váží přibližně 60 g a má rozměry 11 x 8.5 x 1.5 cm. Peněženka je nejen praktická, ale i stylová. Nabízí kapsy na karty, kapsičku na zip pro drobné a prostor pro papírové peníze, což z ní činí ideální doplněk pro každodenní použití.

3. Saténová kravata: Elegantní a sofistikovaná, tato saténová kravata přidává punc stylu k jakémukoli oblečení. Je ideální pro speciální příležitosti nebo pro zpříjemnění běžného pracovního dne. S touto kravatou bude váš tatínek vypadat šik a elegantně.

Každý prvek této sady byl pečlivě vybrán, aby poskytl tatínkovi nejen praktické, ale i elegantní dárky, které bude moci používat a hrdě nosit. Tato dárková sada je dokonalým způsobem, jak vyjádřit vaši lásku a ocenění pro nejdůležitějšího muže ve vašem životě.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 28,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,40 kg
Výrobce Stylisimo.cz
UCPS kód 5735627
UPC kód (EAN) 8591978444405
Pozice v kategorii 1205. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 38322. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.