Držák na kabelku "FASHION" 5cm/6dr.

Značka: prodejce neuvedl

Držák na kabelku "FASHION" 5cm/6dr.

Popis produktu

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 3023206
UPC kód (EAN) 8424222932420
Pozice v kategorii 2. (v Doplňky ke kabelkám)
Pozice v kategorii 347. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Dotazy a odpovědi:

Dobry den, chtela bych se Vas zeptat, je zde uvedeno, ze je k dispozici 1ks. To znamena, ze je k dispozici 1ks drzaku na kabelku nebo ta 1 cela sada o 6ks? V popisu to neni popsano. A pokud je k dispozici pouze 1 vesak, o jaky typ (cislo) se jedna? Moc Vam dekuji za odpoved. Krasny den.
Dobrý den, paní Blanko,
bohužel Memark to má trochu jinak a tak píše 1ks, ale ve skutečnosti máme kusů víc. Nejdená se o sadu, nýbrž o jednotlivé kusy. Pro lepší přehlednost se můžete podívat i na naše stránky https://shop.in-spirace.com/darkove-zbozi/moda/kapesni-zrcatka-drzaky-na-kabelky/drzak-na-kabelku-fashion-5cm-6dr-1178/ , kde máme toto zboží rozděleno dle pořadí. Při objednání buď napište do poznámky, který si přejete anebo Vás pak budeme kontaktovat telefonicky. Další mořnost je, že si zboží objednávte přímo na našich stránkách a zvolíte si u jednotlivých variant poček kusů, které sama budete chtít.
S pozdravem, Ladislav

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.