Duhová brož a náhrdelník v jednom

Značka: Stříbro 925

Duhová brož a náhrdelník v jednom

Popis produktu

2v1. Jak mě chceš nosit je jen na tobě. Přírodní duhový měsíční kámen ve stříbře. Řetízek je odnímatelný a motýlek skvěle poslouží i jako ozdobná brož.

V létě na krk, v zimě na kabátek ????

Ruční originál z mé zkatnicke dílny.

 

Rozmer motýla 2,7x1,6cm

 

Délka s řetízkem 53cm (na přání lze upravit)

 

 

? Měsíční kámen – Podporuje romantickou povahu, ženství, intuici, sny, ale také emoce a lásku. Je vnímán jako symbol lásky a vášně. Podle zvěsti prý dokáže předpovědět budoucnost každému zamilovanému páru.

Hlavním přínosem měsíčního kamene jsou jeho uklidňující účinky. Dopřává duševní rovnováhu, asistuje při řešení konfliktů a neshod v partnerských vztazích, uklidňuje přehnané reakce na emotivní situace. Je nabitý vstřícnou ženskou energií, udržuje v rovině energii mužskou a ženskou. Podporuje psychickou harmonii a rozvoj kreativity.

Na tělesné úrovni měsíční kámen ovlivňuje ženský reprodukční cyklus a snižuje nerovnováhu a napětí spojené s menstruací. Pomáhá udržovat v rovnováze hormonální systém. Napomáhá při početí, jde o ochranný kámen v těhotenství, při porodu a při mateřství

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 2,0 cm
Šířka zabaleného produktu 8,0 cm
Délka zabaleného produktu 8,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,30 kg
Výrobce Claire Arnold jewelry
UCPS kód 5560677
UPC kód (EAN) 20230010
Pozice v kategorii 676. (v Šperky)
Pozice v kategorii 5110. (v Ruční a umělecká tvorba)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.