Elektrický skládací vozík, Elektrický invalidní vozík

Značka: prodejce neuvedl

Elektrický skládací vozík,  Elektrický invalidní vozík

Popis produktu

Elektrický skládací vozík,  Elektrický invalidní vozík

 

Elektrický invalidní vozík je chytrý a lehký skládací čtyřkolový, který pomáhá lidem se zdravotním postižením pohybovat se. Čtyřkolová konstrukce je stabilní a vhodná pro různé věkové skupiny. Má pokročilou a spolehlivou konstrukční technologii, je energeticky úsporný, nezpůsobuje znečištění a hluk během provozu, což přispívá k ochraně životního prostředí.• Indikátor stavu baterie je umístěný na joystiku, máte tak neustále přehled o aktuálním stavu baterie.• Stlačením tlačítka R vozík začne couvat, opětovným stlačením jede vozík vpřed.• 1 rychlostní režim ( max. rychlost 6km/hod)• Klakson je velmi dobře slyšitelný.• Obrovskou vyhodou je že vozík nemá říditka , 2 klíči.

 Elektrický vozík jsme za vás vyzkoušeli, o čemž se můžete přesvědčit v našich videích. Je opravdu svižný. Ať už jedete na nákup nebo do vaší oblíbené hospůdky tohle zařízení vás tam spolehlivě doveze.DOPRAVU ZDARMAPARAMETRY:- Celkové rozměry: 960x600x920mm- Velikost balení: 820 * 600 * 325 mm- Výkon motoru: 250W- Lithiová baterie: 24V12Ah- Nabíječka: 20V- Doba nabíjení: 3h  ( podle stavu baterie)- Maximální rychlost (km/h) cca 6- Poloměr otáčení: 1,5m- Maximální elevace: 12°- Vzdálenost od země: 9,5 cm- Dojezd: 25 km- Hmotnost: 27 kg bez baterie 20Kg- Maximální hmotnost uživatele: 150 kg

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5560666
Pozice v kategorii 54. (v Elektrická vozítka pro seniory)
Pozice v kategorii 467. (v Auto-moto)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.