Ewena Dámská kašmírová šála 180 x 72 cm Kašmír

Značka: prodejce neuvedl

Ewena Dámská kašmírová šála 180 x 72 cm Kašmír

Popis produktu

Představujeme Vám naši luxusní dámskou kašmírovou šálu, dokonalý doplněk pro každou příležitost. Tento všestranný kousek přináší tou správnou dávku elegance a pohodlí do Vašeho každodenního oblečení.


Tato šála je citem vyrobena z nejjemnější kombinace materiálů - 90% kašmíru a 10% hedvábí. Díky tomuto unikátnímu složení poskytuje šála příjemné hřejivé pocity i při nejchladnějším počasí a zároveň Vás neopustí ani v letních měsících, kdy poskytne lehkou ochranu před večerním chladem.


Její rozměry 180 x 72 cm, doplněné o okouzlující 8 cm střapce, zaručují, že šála vypadá stejně luxusně, jak se cítí. Tato šála se bez problémů hodí pro kombinaci s kabátem, bundou i sakem - stane se Vám skvělým společníkem na večírky, do práce i na procházky po městě.


Nyní Vám představíme 5 přesvědčivých důvodů, proč si tuto šálu zamilujete:


1. Nejvyšší kvalita materiálů: 90% kašmír a 10% hedvábí, pro maximální komfort a vytrvalost.2. Luxusní design: Elegantní, klasický vzhled, který dodává šik do každého oblečení.3. Všestrannost: Tato šála je ideálním doplňkem pro jakoukoli příležitost nebo roční období.4. Ideální rozměry: Rozměry 180 x 72 cm s 8 cm střapcemi nabízejí mnoho možností, jak šálu nosit a kombinovat.5. Cítit se dobře, vypadat skvěle: Tato šála Vám poskytne nejen pohodlí a teplo, ale také dokáže zdokonalit Váš outfit na novou úroveň.


Nenechte si ujít příležitost vlastnit tento krásný kousek. Objednejte si naši dámskou kašmírovou šálu hned dnes a přidejte do svého šatníku nádech luxusu a pohodlí.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Ewena
UCPS kód 5470968
Pozice v kategorii 12. (v Šály)
Pozice v kategorii 5634. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.