Ewena Dámský plochý náhrdelník s náramkem z chirurgické oceli

Značka: prodejce neuvedl

Ewena Dámský plochý náhrdelník s náramkem z chirurgické oceli

Popis produktu

Představujeme Vám luxusní Dámský plochý náhrdelník s náramkem z chirurgické oceli


Tento jedinečný a elegantní set náhrdelníku a náramku v tónech stříbra, je dokonalým doplňkem pro každou moderní ženu. S jeho kvalitním provedením a neuvěřitelnou cenou si zamilujete tento set jako ideální dárek pro sebe nebo své blízké.


Proč si zamilujete tento set náhrdelníku a náramku?


1. **Kvalitní materiál** - chirurgická ocel je odolná, hypoalergenní a nevyvolává alergické reakce, což zaručuje dlouhou životnost a pohodlné nošení.2. **Elegantní design** - tricolor kombinace stříbra, zlata a růžového zlata dodává setu jedinečný a luxusní vzhled, který upoutá pozornost na první pohled.3. **Univerzální velikost** - díky nastavitelné délce náhrdelníku (40-45 cm) a náramku (18,5-22 cm) si můžete snadno přizpůsobit velikost svým potřebám a preferencím.4. **Dárkové balení** - set je zabalen v elegantní dárkové krabičce, která z něj činí perfektní dárek pro každou příležitost.5. **Spokojenost zaručena** - věříme, že tento set Vás nadchne svou kvalitou, designem a cenou. Pokud byste z nějakého důvodu nebyli spokojeni, rádi Vám pomůžeme s řešením.


Nečekejte déle a pořiďte si tento exkluzivní set Dámského plochého náhrdelníku s náramkem z chirurgické oceli tricolor ještě dnes! Ukažte světu svůj jedinečný styl a dopřejte si pocit luxusu za skvělou cenu.





 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Ewena
UCPS kód 5274568
Pozice v kategorii 53. (v Náhrdelníky)
Pozice v kategorii 5541. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.