Ewena Ocelový přívěsek "hippies"

Značka: prodejce neuvedl

Ewena Ocelový přívěsek "hippies"

Popis produktu

Ocelový přívěsek "hippies" - nezapomenutelný šperk pro milovníky míru a harmonie!


Hledáš dokonalý doplněk, který vyjadřuje tvůj jedinečný styl a lásku k hnutí hippies? Pak je tento ocelový přívěsek "hippies" přesně to, co potřebuješ! Jemně zpracovaný ze špičkové chirurgické oceli, s průměrem 2,5 cm a váhou pouhých 5,35 g, se stane nepřehlédnutelnou součástí tvého každodenního outfitu.


Tento nádherný kousek šperku je navržen tak, aby se snadno kombinoval s různými typy řetízků (až do 4 mm) - můžeš tedy nosit podle svých preferencí a aktuální nálady.


Ocelový přívěsek "hippies" je skvělou volbou pro všechny ty, kteří si rádi připomínají duch svobody a radosti z hnutí hippies. A navíc - díky elegantní dárkové krabičce je ideálním dárkem pro každého fanouška této éry!


Nenech si ujít tuto exkluzivní nabídku a objednej si svůj ocelový přívěsek "hippies" ještě dnes!


5 neodolatelných důvodů, proč si koupit ocelový přívěsek "hippies": 1. Vyjadřuje tvou osobnost a styl: Přívěsek dokonale reprezentuje tvou lásku k hnutí hippies a tvoji touhu po míru a harmonii.2. Kvalita na prvním místě: Chirurgická ocel zaručuje dlouhou životnost šperku, aniž by se poškodil či ztratil svůj lesk.3. Flexibilní rozměry: Průměr 2,5 cm a očko na řetízek do 4 mm umožňují snadnou kombinaci s různými typy řetízků.4. Perfektní dárek: Elegantní dárková krabička z něj činí ideální dárek pro tebe nebo tvé blízké, kteří milují éru hippies.5. Zákaznická spokojenost garantována: Jsme si jisti, že si tento šperk zamiluješ - pokud ne, můžeš ho bez problémů vrátit!

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Ewena
UCPS kód 5772251
UPC kód (EAN) 8594214692820
Pozice v kategorii 62. (v Dámské)
Pozice v kategorii 6145. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.