Ewena Šátek s květy 180 x 70 cm 85% bavlna 85% bavlna 15% viskóza

Značka: prodejce neuvedl

Ewena Šátek s květy 180 x 70 cm 85% bavlna 85% bavlna 15% viskóza

Popis produktu

 


Představte si, jak se vám šátek s květy 180 x 70 cm jemně ovíjí kolem krku, dodávající vašemu outfitu jedinečný a elegantní dotek. Tento šátek je opravdovým ztělesněním dokonalé kombinace luxusu a pohodlí, vytvořený z 85% bavlny a 15% viskózy, což zajišťuje maximální měkkost a pohodlí při nošení.


Šátek je navíc velmi praktický a univerzální. Jeho rozměry 180 x 70 cm jsou ideální nejen pro chladnější dny, ale i pro ty mírnější, kdy potřebujete jen lehký šátek kolem krku. Navíc jeho květinový design dodá vašemu outfitu jemný, ale výrazný touch.


Nechte se obklopit měkkostí a luxusem každý den s naším šátkem s květy 180 x 70 cm.


Pět důvodů, proč si koupit tento šátek:1. Vysoce kvalitní materiál: Vyrobili jsme tento šátek z 85% bavlny a 15% viskózy pro maximální měkkost a pohodlí.2. Univerzální rozměry: Jeho rozměry 180 x 70 cm jsou ideální pro nošení v jakémkoli počasí.3. Stylový design: Šátek je zdobený jemnými květy, což dodá vašemu outfitu jedinečný nádech.4. Praktičnost: Šátek můžete kombinovat s kabátem, bundou i sakem, což z něj dělá skvělý doplněk pro každý outfit.5. Luxusní pocit: Šátek je měkký a příjemný na dotek, čímž vám dodá pocit luxusu a komfortu každý den.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Ewena
UCPS kód 5582681
Pozice v kategorii 48. (v Šátky)
Pozice v kategorii 5984. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.