Gear Aid Gel protizamlžovací Sea Drops, Gear Aid 60ml

Značka: prodejce neuvedl

Gear Aid Gel protizamlžovací Sea Drops, Gear Aid 60ml

Popis produktu

Protimlžící prostředek a čistič skel ANTIFOG SEA DROPS GEL 37ml - GEAR AIDPopis :

Když šnorchlujete nebo se potápíte, poslední věc, kterou si přejete je maska, která se mlží. Rychlá aplikace Sea Drops™ od Gear Aid vás zbaví zamlžené masky, což vám dodá dokonalé vidění v podmořském světě.Jemné složení nepoškozuje silikonové nebo gumové rámečky.Jenom zmáčkněte, očištěte, opláchněte a můžete použít.– dlouhotrvající antifog– rychlá a jednoduchá aplikace– jemný, vhodný pro skleněné i plastové zorníky– není vhodné pro plavecké brýle, kde již je protimlžící vrstva nanesena při výrobě– výborný pro brýle, potápěčské masky, dalekohledy a teleskopy

Proč jsou antifogy Sea Drops a Sea Gold nevhodné pro plavecké brýle?

Plavecké brýle mají zorníky poměrně blízko očí plavce a oproti potapěčským maskám do nich častěji zatéká. Pokud se vysoce koncentrovaný antifog smíchá s vodou a dostane do očí, může způsobit podráždění.Z tohoto důvodu jsou Sea Drops a Sea Gold vhodné pouze pro potapěčské masky, kde jsou zorníky dále od očí a obvykle do nich nezatéká.

Pro plavecké brýle použijte antifiog ve spreji, který má nižší koncentraci účinné látky.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Gear Aid
UCPS kód 5462251
UPC kód (EAN) 021563412062

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.