Gear Aid Gel protizamlžovací Seagold, Gear Aid

Značka: prodejce neuvedl

Gear Aid Gel protizamlžovací Seagold, Gear Aid

Popis produktu

Při potápění nebo šnorchlování není nic nepříjemnějšího než zamlžená potápěčská maska. Proč si tedy zahrávat s jakýmkoli přípravkem proti zamlžování?

Odmlžujte pomocí gelu proti mlžení Sea Gold, který má účinný vzorec a vydrží déle než jiné přípravky proti mlžení. Je vysoce koncentrovaný, takže podvodní nadšenci si mohou užít více ponorů s jediným ošetřením.

Používejte při jakékoli teplotě vody. Shodují se na tom zapálení potápěči, instruktoři i profesionální testeři vybavení: Sea Gold je jejich nejoblíbenějším přípravkem proti mlžení.

Určení - Pro skleněné a plastové potápěčské masky/objektivy Výkonný - Jedinou kapku tohoto koncentrovaného přípravku vetřete na vnitřní stranu objektivu a opláchněte, aby se čočky okamžitě nezamlžily při jakékoli teplotě vody.

Dlouhotrvající - Užijte si jasné vidění po celé hodiny; přípravek je účinný i po vícenásobném ponoru a nepoškozuje silikonové ani gumové obroučky masek

Výjimky - Není určeno pro použití na plavecké brýle nebo suché čočky (např. brýle).

  • Velikost: 1,25 fl oz / 37 ml
  • Použití: kápněte a rozetřete kapku z vnitřní strany masky
  • Pro použití na: skleněné a plastové potápěčské masky a čočky
  • Není určeno pro použití na plavecké brýle nebo suché čočky včetně brýlí a slunečních brýlí
  • Vyrobeno v USA.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Gear Aid
UCPS kód 5721385
UPC kód (EAN) 021563408546

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.