hybridní sklo FlexibleGlass Pro pro Xiaomi 13

Značka: prodejce neuvedl

hybridní sklo FlexibleGlass Pro pro Xiaomi 13

Popis produktu

Nerozbitné sklo

FlexibleGlass Pro™ je nerozbitné hybridní sklo, které účinně chrání obrazovku vašeho zařízení proti jakémukoli poškození, a to i v těch nejkritičtějších situacích. Hybrid spojující odolnost tvrzeného skla s flexibilitou fólie nabízí moderní ochranu ve verzi PRO.

Neporazitelný do 4 m*

FlexibleGlass Pro™ odolává nejen každodenním nebezpečím, ale také pádům z velkých výšek. Když váš smartphone utrpí extrémní pád na tvrdý beton, sklo absorbuje plnou sílu nárazu a chrání obrazovku před poškrábáním a prasklinami. Testy potvrdily odolnost proti pádu z výšky až 4 m*. 

*Odolnost zařízení proti pádu z výšky 4 m potvrzena na základě testu provedeného v laboratorních podmínkách, v souladu se standardizovanou metodou měření 3mk 1-05.

Odolný vůči vysokým teplotám

Díky FlexibleGlass Pro™ máte vždy spolehlivou ochranu, a to i v obtížných podmínkách, včetně vysokých teplot. Tepelná odolnost našeho hybridního skla byla ověřena akreditovanou zkušebnou JS Hamilton.

Instalace bez komplikací

Při instalaci běžného skla na displej musíte hodně manévrovat... Ale ne s FlexibleGlass Pro™! Náš průlomový hybrid si efektivně a bez problémů nainstalujete doma. Sada obsahuje chytré příslušenství: poziční nálepky Fit-In™, štítky Dust-Fix™ k odstranění zbývajících nečistot a prachu, čisticí hadříky a speciální stěrku. Díky takové podpoře půjde vše podle vašich plánů. Bubliny a hrboly vám již nebudou stát v cestě - instalace tak proběhne v klidu, žádný stres.

Sada obsahuje
  • 3mk FlexibleGlass Pro™ sklo
  • Nálepky Fit-In™ – usnadňující umístění skla
  • Štítky Dust-Fix™ – pomáhají odstraňovat prachové částice
  • Anti-Bible Card™ - k odstranění vzduchových bublin
  • Cleaning Set - pro čištění obrazovky
  • obal

FAQ - často kladené otázkyJe FlexibleGlass Pro™ sklo nebo fólie?

FlexibleGlass Pro™ je hybridní sklo, tedy kombinace nejlepších vlastností skla a fólie - vyznačuje se vysokou pružností a odolností proti poškrábání.

FlexibleGlass Pro™ nejen chrání obrazovku vašeho smartphonu, ale také zajišťuje vaši bezpečnost. Speciální antibakteriální vrstva, kterou je vybavena, poskytuje ochranu proti virům a bakteriím.

Poškrábe FlexibleGlass Pro™?

Naše výrobky mají různé vlastnosti, např. tvrzené sklo nejlépe chrání před poškrábáním (má odolnost proti poškrábání 9H). Hybridní sklo, např. FlexibleGlass Pro™, má nižší odolnost proti poškrábání (na úrovni 8H), takže existují látky, které je mohou poškrábat, např. křemenná zrna. Pamatujte, že primární úlohou skla je chránit obrazovku.

Jak produkt nainstalovat?

Při montáži dbejte na přizpůsobení jednotlivých otvorů součástem zařízení. Montáž provádějte na rovném, nejlépe neklouzavém povrchu v místnosti bez průvanu. Postupujte podle pokynů dostupných na adrese tutorial.3mk.pl .

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5984905
UPC kód (EAN) 5903108503099
Pozice v kategorii 817. (v Ochranná skla)
Pozice v kategorii 16572. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.