TENTino Bistro stůl koktejlový průměr 80 cm, bílý, BSTL80

Značka: prodejce neuvedl

TENTino Bistro stůl koktejlový průměr 80 cm, bílý, BSTL80

Popis produktu







Parametry iPhone 14 A16 Bionic Procesor A16 Bionic Procesor A16 Bionic Procesor A16 Bionic Procesor 256 GB Pamět v telefonu 24 h Výdrž v teelefonu 5G Rychlý internet 40W Rychlost nabíjení eSIM SIM přímo v telefonu























Výhody Apple iPhone 15 Revoluční technologie a výkon iPhone14 přináší revoluční technologie, které zajišťují nejlepší výkon na trhu. Nádherný design a kvalita iPhone14 se pyšní nádherným designem a prvotřídní kvalitou zpracování. Inovativní funkce a přívětivost iPhone14 přináší širokou škálu inovativních funkcí a uživatelskou přívětivost. Inovativní funkce a přívětivost iPhone14 přináší širokou škálu inovativních funkcí a uživatelskou přívětivost. Inovativní funkce a přívětivost iPhone14 přináší širokou škálu inovativních funkcí a uživatelskou přívětivost.


















Bezpečný a stabilní koktejlový stůl

Tento profesionální skládací koktejlový barový stůl je vybaven bezpečnostní západkou, která zajišťuje jeho stabilitu a bezpečnost.

S odolnou konstrukcí a kovovou lakovanou podnoží je tento stůl stabilní a odolává běžnému opotřebení.

Ideální volba pro různé eventy, kde chcete maximálně využít prostor.


















Jednoduchá instalace a kompatibilita

Tento koktejlový stůl se snadno instaluje za pouhé 2 vteřiny, což šetří váš čas a energii.

Je také kompatibilní s širokou škálou stolů podobných rozměrů, což vám umožňuje vytvořit si vlastní prostorové uspořádání.

K tomuto stolu dostanete také elastický potah na bistro stolek jako dárek, který zvyšuje jeho estetický vzhled a chrání ho před poškozením.












Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce TENTino
UCPS kód 5523986
UPC kód (EAN) 8595710106866
Pozice v kategorii 436. (v Přístřešky a altány)
Pozice v kategorii 39266. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.