Kočičí stěnový systém Cat Wall – Nástěnná sada sisalových tyčí (Blackline)

Značka: RHR Quality

Novinka
Kočičí stěnový systém Cat Wall – Nástěnná sada sisalových tyčí (Blackline)

Popis produktu

Nástěnný nábytek a lezecká stěna pro velké kočky má také nástěnnou sadu sisalových tyčí. Jak je známo, tato sada od RHRQuality je extrémně pevná a odolná. Testováno také do nosnosti 20 kg a proto velmi vhodné pro velké a těžké kočky jako je Mainská mývalí nebo Ragdoll.

Vytvořte schod nebo kompletní schodiště s těmito stěnovými a stěnovými sisalovými sloupky (sada 2 ks). S celkovou hloubkou ne méně než 33 cm, sisalové sloupky 9 cmØ, a proto pevné a stabilní. Krásné tvrdé dřevo a také spoj na konci je také úhledně dokončen bez viditelného šroubu. Sisalové lano je přilepeno ke sloupkům a nelze jej rozvinout.

Montáž na stěnu je díky oválnému tvaru velmi stabilní a sloupek snadno zapnete a vypnete. Hodí se, pokud ho chcete vyměnit nebo na něm chcete například jinou barvu.

Veškeré nářadí a šrouby, které potřebujete (s výjimkou vrtačky), jak pro kamennou zeď, tak pro sádrokartonovou stěnu, jsou součástí dodávky. Dokonce i šroubovák. Jako vždy byly produkty RHRQuality testovány do nosnosti 20 kg.

Kočičí stěnový nábytek a lezecká stěna pro kočky od RHRQuality.

Tento nový systém kočičích stěn je speciálně vyroben pro větší nebo těžší kočky a pro zákazníky, kteří preferují velmi pevný systém. Každá část systému byla vyvinuta s maximální péčí a pozorností a myslelo se také na snadnou instalaci, takže je dodávána včetně šroubů a hmoždinek pro vaši zeď nebo omítku. Všechny díly nástěnného systému RHRQuality lze kombinovat, takže můžete téměř donekonečna stavět na vaší stěně v obývacím pokoji nebo třeba nad pracovním stolem či postelí.

Série: RHRQuality Wall Systems

Barva: Světlé tvrdé dřevo s černým sisalem

Rozměry: Délka cca 33 cm s minimální instalační šířkou 15 cm (sisalové tyče mají průměr 9Øcm)

Testováno do nosnosti 20 kg

Montáž: na kamennou zeď nebo sádrokartonovou stěnu (montážní materiál včetně - kromě nástěnného vrtáku)

Sada 2 ks, hezky kombinovatelné na zeď!

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 4,0 cm
Šířka zabaleného produktu 15,0 cm
Délka zabaleného produktu 33,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 5,00 kg
Výrobce RHR Quality
UCPS kód 4632853
UPC kód (EAN) 8720791540395
Pozice v kategorii 81. (v Škrabadla, odpočívadla)
Pozice v kategorii 108. (v Chovatelství, rybářství a myslivost)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.