Krém na tvář s cejlonskou škořicí a zinkem 50 ml

Značka: Natura House

Novinka
Krém na tvář s cejlonskou škořicí a zinkem 50 ml

Popis produktu

Purifying krém na obličej byl vyvinut v laboratořích Natura House speciálně pro každodenní péči o smíšenoumastnou a nečistou pleť. Pomáhá odstraňovat nedokonalosti pleti (lesknoucí se pleť, akné, komedony, rozšířené póry), reguluje tvorbu kožního mazu a stahuje rozšířené póry.

 

Díky účinku přírodních látek obsažených v krému se pokožka postupně normalizuje a upravuje se její problémový vzhled. Kyselina salicylová a esenciální oleje – Tea tree olej a olej z majoránky zahradního mají dezinfekční, tonizující a keratolytický účinek.

 

Extrakt z bambusu ve spojitosti s extraktem z cejlonské skořice a zinkem pleť dokonale hydratuje, zklidňuje, hloubkově čistí a zmatní.

Stopové prvky hořčíku a extrakt z uncarie působí protizánětlivě, extrakty z třezalky tečkované, echinacei, lopuchu a stopové prvky zinku urychlují proces hojení a působí preventivně proti zánětům.

 

Krém jemně voní, má krémovou texturu a dobře se vstřebává. Je naplněn v moderní PE lahvičce s dávkovačem. Lahvička neobsahuje vzduch, čímž se zachovává vysoká kvalita krému a dokonalá ochrana před vnějšími vlivy a znečištěním.

 

Použití:

Po důkladném očištění pleti čistícím gelem naneste ráno a večer přiměřené množství krému a jemně jej vmasírujte do pokožky obličeje.


Vyhněte se kontaktu s očima.
 

93,4% ingrediencí přírodního původu

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 10,0 cm
Šířka zabaleného produktu 5,0 cm
Délka zabaleného produktu 5,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,01 kg
Výrobce Natura House Italy
UCPS kód 3523381
UPC kód (EAN) 8000921219507
Pozice v kategorii 3. (v Přípravky na problematickou pleť)
Pozice v kategorii 2886. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.