Kryt na stojan vánočního stromku 70x28cm

Značka: prodejce neuvedl

Kryt na stojan vánočního stromku 70x28cm

Popis produktu

Tento stylový kryt na stojan vánočního stromku dokonale zakryje starý nevzhledný stojan, který drží kmen stromku na svém místě. Není třeba hned kupovat stojan nový, stačí mu dát nový kabátek. Tento proutěný kryt bude krásnou dekorací a doladí celkový vzhled Vašeho vánočního stromku. Rozměr: 70x28cm. Aktuálně lze expedovat POUZE DPD,jedná se o nadrozměrnou zásilku, proto Vám bude připočten příplatek 40,-Kč.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 3501905
UPC kód (EAN) 8424001512317
Pozice v kategorii 94. (v Vánoční dekorace)
Pozice v kategorii 2018. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Dotazy a odpovědi:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli barva odpovídá obrazku,i jeslí produkt doručij toho 12.12 když dnes zaplatím.Moc děkuji za odpověď. Tymyková.
Dobrý den, prosím pošlete mi svoje telefonní číslo, abychom se s Vámi mohli spojit a domluvit. Případně objednat rychle na našich stránkách www.in-spirace.com https://shop.in-spirace.com/vyhledavani/?q=kryt+na+stojan&items=48
S pozdravem, Virth

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.