Kusudama - Barevné květy

Značka: Stylisimo

Novinka
Kusudama - Barevné květy
  • Objevte jedinečné Kusudama - Barevné květy, ručně vyráběné umělecké papírové květy, které oživí váš prostor. Ekologické, originální a ideální jako dárek.
  • Více

Popis produktu

Představujeme vám Kusudama - Barevné květy, jedinečnou a očarující dekoraci, která přináší kouzlo a krásu do každého prostoru.

Tyto ručně vyráběné umělecké papírové květy jsou nejen nádherným způsobem, jak oživit váš domov nebo kancelář, ale také skvělým dárkem pro vaše blízké, kteří ocení originalitu a krásu. Kusudama květy jsou inspirovány tradičním japonským uměním skládání papíru, které kombinuje estetickou krásu s precizností a kreativitou. Každý květ je pečlivě skládán z barevných origami papírů, což vytváří fascinující vizuální efekt, který osvěží a zpříjemní jakýkoliv prostor. Nenechte si ujít příležitost vlastnit nebo darovat tyto unikátní papírové dekorace, které přinášejí radost, barvu a umělecký dotek do vašeho života. Kusudama - Barevné květy jsou nejen krásné, ale také ekologické, protože jsou vyráběny z papíru, což je obnovitelný zdroj.

5 Přesvědčivých a persuasivních benefitů produktu:

1. Ruční výroba zaručuje jedinečnost - Každý kus je originál, pečlivě a s láskou vytvořený, což znamená, že vlastníte opravdový kousek umění.

2. Ekologická volba - Výběrem těchto papírových květin podporujete udržitelné a šetrné výrobní praktiky, které respektují naši planetu.

3. Univerzální dekorace - Kusudama květy jsou perfektní pro jakoukoliv příležitost, ať už jako stálá dekorace doma, v kanceláři nebo jako svatební a slavnostní ozdoba.

4. Podpora kreativity a wellness - Proces skládání a obdivování těchto květin může být meditativní a uklidňující aktivita, která podporuje duševní pohodu.

5. Perfektní dárek - Díky své originalitě, kráse a ekologické hodnotě jsou Kusudama květy ideálním dárkem pro milovníky umění, přírody a kreativity.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 25,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,40 kg
Výrobce Stylisimo.cz
UCPS kód 5742675
UPC kód (EAN) 8591978444559
Pozice v kategorii 1437. (v České produkty)
Pozice v kategorii 1437. (v České produkty)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.