Kusudama - Květ krystal

Značka: Stylisimo

Novinka
Kusudama - Květ krystal
  • Objevte kouzlo Kusudama - Květ krystal. Unikátní ručně vyráběné japonské dekorace pro milovníky estetiky a tradiční kultury. Přidejte krystalovou jemnost do vašeho domova.
  • Více

Popis produktu

Představte si, že se každé ráno probouzíte pohledem na umělecké dílo, které vás okamžitě přenese do světa klidu a harmonie. S Kusudama - Květem krystalu to není jen sen. Tento unikátní ručně vyráběný kousek je více než jen dekorace; je to most mezi vámi a dávnými japonskými tradicemi, kde každý skládaný papír odráží příběh, pečlivost a láska.

Víme, že domov je vaším útočištěm, místem, kde se cítíte nejen bezpečně, ale kde také hledáte inspiraci a klid. Kusudama - Květ krystal přináší do vašeho prostoru právě to - krystalovou jemnost a estetickou dokonalost, která odráží vaši lásku k detailu a vášeň pro krásu.

Nechte se pohltit jemnými odstíny a složitostí, s jakou je každý Květ krystalu vytvořen. Jeho přítomnost v místnosti nejen zvedá celkovou atmosféru, ale stává se i středobodem zájmu a obdivu vašich návštěv. A co je nejlepší? Tento kousek přináší kousek autentické Japonské kultury přímo k vám domů, aniž byste museli opustit pohodlí vašeho obývacího pokoje.

Nyní, proč si vybrat právě Kusudama - Květ krystal pro váš domov?

1. Ruční práce a originalita - Každý kus je pečlivě a s láskou vytvořený, což zaručuje, že vlastníte opravdu unikátní umělecké dílo.

2. Dotek tradiční Japonské kultury - Přineste si kousek dalekého východu do vašeho domova a objevte krásu a filozofii, která stojí za touto fascinující kulturou.

3. Estetický doplněk - Kusudama - Květ krystal je nejen krásný, ale také výrazně zlepší atmosféru každého prostoru, do kterého jej umístíte.

4. Dokonalý dárek - Hledáte něco unikátního a osobního? Květ krystalu je ideálním dárkem pro každého, kdo ocení krásu a umění.

5. Uklidňující účinek - Nejenže je nádherný na pohled, ale jeho přítomnost v domácnosti může mít i uklidňující účinek, pomáhá vytvářet oázu klidu ve vašem hektickém dni.

Nechte Kusudama - Květ krystal stát se nejen součástí vašeho domova, ale i vašeho života. Objevte kouzlo, které přináší, a dovolte mu, aby každý váš den učinil o něco krásnějším.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 25,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,40 kg
Výrobce Stylisimo.cz
UCPS kód 5743771
UPC kód (EAN) 8591978444597
Pozice v kategorii 1441. (v České produkty)
Pozice v kategorii 1441. (v České produkty)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.