Kusudama - Květina s beruškou

Značka: Stylisimo

Novinka
Kusudama - Květina s beruškou
  • Kusudama Květina s Beruškou: Ručně Vyráběné Japonské Dekorace
  • Objevte krásu Kusudama květin s beruškou - ručně vyráběné symboly harmonie a japonské tradice. Ideální dárek pro každého estéta. Oživte svůj domov kouskem přírody.
  • Více

Popis produktu

Představte si kouzlo a krásu, které mohou přinést do vašeho domova tradiční japonské dekorace. Kusudama, nádherný přírodní květ, je více než jen okrasným předmětem - je to kousek historie, umění a kultury, který může obohatit každý prostor. Naše Kusudama květy jsou pečlivě skládány z mnoha malých papírových jednotek, spojených dohromady tak, aby vytvořily složité a okouzlující sférické nebo polosférické struktury, které připomínají květy. Každý květ je výsledkem hodin trpělivé a precizní práce, což z něj činí nejen dekoraci, ale i symbol řemeslného umu a tradičních hodnot.

V minulosti byly Kusudama květy plněny léčivými bylinami a používány jako talismany nebo pro vůně, přinášející do domovů zdraví a pohodu. Dnes, i když již nemusí obsahovat léčivé byliny, stále nesou v sobě esenci pohody a klidu. Jsou dokonalým dárkem pro vaše blízké, nebo jako jedinečný doplněk vašeho interiéru, který přinese pocit harmonie a spojení s přírodou.

Nechte se unést kouzlem Kusudama a přineste kousek japonské tradice a krásy do svého domova. Pět největších benefitů našich Kusudama květů:

1. Ručně vyráběné umělecké dílo - Každý Kusudama květ je unikátní a výsledkem hodin precizní a pečlivé ruční práce.

2. Kousek tradiční japonské kultury - Přineste do svého domova kousek japonského dědictví a tradice.

3. Symbol pohody a harmonie - Tradičně spojovány s léčivými bylinami a pohodou, Kusudama květy jsou perfektním doplňkem pro každý harmonický domov.

4. Ekologická dekorace - Vyrobené z papíru, tyto dekorace jsou šetrné k životnímu prostředí a snadno recyklovatelné.

5. Univerzální dárek - Ideální jako dárek pro každou příležitost, ať už jako symbol štěstí, zdraví nebo jen jako krásná dekorace.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 25,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,40 kg
Výrobce Stylisimo.cz
UCPS kód 5741132
UPC kód (EAN) 8591978444559
Pozice v kategorii 1436. (v České produkty)
Pozice v kategorii 1436. (v České produkty)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.