Kusudama - Růžová radost

Značka: Stylisimo

Novinka
Kusudama - Růžová radost
  • Oživte svůj domov kusem japonského ducha s "Kusudama - Růžová radost". Ručně vyrobená dekorace, která přináší harmonii, meditativní relaxaci a estetickou krásu do každého prostoru.
  • Ideální pro milovníky umění, kultury a jemnosti.
  • Více

Popis produktu

Představte si, že vaše domovní nebo kancelářské prostory získají nový rozměr - prostor, kde harmonie, krása a klid nejsou jen prázdnými slovy, ale každodenní realitou. S "Kusudama - Růžová radost" se tento sen stává skutečností. Tato ručně vyrobená dekorace není jen obyčejným doplňkem. Je to most k pochopení a ocenění hluboké japonské kultury a historie, spojující starodávnou tradici s moderním uměním, a to vše ve vašem osobním prostoru.

Přemýšlejte o "Kusudama - Růžová radost" nejen jako o dekoraci, ale jako o zdroji nekonečné inspirace a duševního klidu. Růžová barva a jemné skládání papíru jsou nejen oku lahodící, ale také otevírají dveře k meditativní relaxaci a duševní pohodě. Každý kus je dokladem umění, historie a duchovních hodnot, které mohou v každodenním životě nabídnout neocenitelnou hodnotu.

"Kusudama - Růžová radost" je nejen nádherným doplňkem, ale i připomínkou, že krása a harmonie mohou být součástí našeho života. Je to ideální dárek pro milovníky umění a kultury, nebo pro ty, kteří hledají originální způsob, jak oživit své prostředí. Přineste si domů tento jedinečný skvost a dovolte, aby vás inspiroval kus japonského ducha.

Pět přesvědčivých a persuasivních odrážek s největšími benefity produktu:

1. Spojení s tradicí a kulturou: Každý kus je ručně vyroben s respektem k starodávné japonské tradici, přinášejíc do vašeho prostoru odkaz na bohatou historii a kulturu.

2. Estetická krása a harmonie: "Kusudama - Růžová radost" vnáší do vašeho prostředí estetickou krásu a harmonii, která je v dnešní uspěchané době tak vzácná.

3. Meditativní relaxace: Jemné skládání papíru a růžová barva otevírají dveře k meditativní relaxaci a duševní pohodě, nabízejí únik od každodenního stresu.

4. Unikátní dekorace: Tento jedinečný kousek je ideálním dárkem pro milovníky umění, kultury, nebo pro ty, kteří hledají originální a smysluplný způsob, jak oživit své prostředí.

5. Inspirace v každém kuse: Nechte se inspirovat kouskem japonského ducha, který přináší nejen krásu, ale i hluboké duchovní hodnoty do vašeho domova nebo kanceláře.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 25,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,40 kg
Výrobce Stylisimo.cz
UCPS kód 5742727
UPC kód (EAN) 8591978444580
Pozice v kategorii 1440. (v České produkty)
Pozice v kategorii 1440. (v České produkty)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.