Kusudama - Veselý květ

Značka: Stylisimo

Novinka
Kusudama - Veselý květ
  • Objevte Kusudama - Veselý květ, dokonalou barevnou dekoraci pro každého estéta. Přidejte veselí do svého prostoru. Kupte si nyní!
  • Více

Popis produktu

Kouzlo Kusudama - Veselý květ, který přináší nejen nevšední estetický zážitek, ale také dotyk radosti do vašeho každodenního života. Tento jedinečný kousek dekorace, inspirovaný starodávným japonským uměním skládání papíru, se stane nepřehlédnutelným prvkem vašeho interiéru.

Veselý květ je vytvořen s láskou a pečlivostí, aby zajistil, že jeho barvy a struktura rozjasní každý kout vašeho domova či kanceláře. Tento ručně vyrobený skvost nejenže dodá vašemu prostoru osobitý charakter, ale také vás denně bude inspirovat svou krásou a harmonií.

Nechte Kusudama - Veselý květ, aby se stal vaším denním zdrojem inspirace a veselí. Jeho jedinečný design a barvy jsou pečlivě vybrány tak, aby vytvořily pocit pohody a klidu, přinášejíce do vašeho života balanc a estetickou spokojenost.

Proč si vybrat právě Kusudama - Veselý květ?

1. Estetický doplněk - s Kusudama - Veselý květ získáte nejen dekoraci, ale umělecké dílo, které oživí každý prostor.

2. Ruční výroba - každý kus je vyroben s láskou a péčí, což zajišťuje jeho jedinečnost a kvalitu.

3. Pozitivní energie - jeho výrazné barvy a tvar přinášejí do vašeho prostoru pozitivní energii a podporují dobrou náladu.

4. Inspirace z přírody - design inspirovaný květinou přináší kousek přírodní krásy do vašeho domova.

5. Univerzální dekorace - Kusudama - Veselý květ se hodí do každého interiéru, ať už hledáte doplněk do vaší obývací pokoje, ložnice, nebo kanceláře.

Nenechte si ujít příležitost obohatit svůj domov o tento jedinečný kousek, který přináší nejen estetickou hodnotu, ale také pozitivní energii a inspiraci. Kupte si Kusudama - Veselý květ nyní a přidejte veselí do svého prostoru!

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 25,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,40 kg
Výrobce Stylisimo.cz
UCPS kód 5742713
UPC kód (EAN) 8591978444566
Pozice v kategorii 1438. (v České produkty)
Pozice v kategorii 1438. (v České produkty)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.