Lesklá celozipová kožená červená peněženka Gregorio GF119 červená, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Lesklá celozipová kožená červená peněženka Gregorio GF119 červená, kůže

Popis produktu

Nádherná kožená lesklá dámská červená peněženka Gregorio se zapínáním na zip ze tří stran. Povrch je lesklý, hladký a vzorek je strukturován do kroko kůže. Přední stranu navíc zdobí stříbrné logo GREGORIO.
 
Vnitřní prostor je vždy vyveden v barvě peněženky.
 
Uvnitř je peněženka velmi prakticky řešena, je prakticky rozdělena do dvou samostatných oddílů. V prvním volně otevřeném oddílu je neuvěřitelných 12 slotů na platební či jiné karty, z toho jedna s okénkem. Dále je v tomto prostoru podélná zastrkávací kapsa na doklady.
 
Uprostřed druhého oddílu je kapsa na mince na zip. Na každé straně této zipové kapsy jsou přihrádky na bankovky či doklady. Navíc je v tomto oddíle dalších 6 slotů na platební či jiné karty a další zastrkávací přihrádka na doklady.
 
Vnitřní část disponuje luxusní a velmi odolnou podšívkou. Taktéž zip a masivní jezdec jsou z vysoce kvalitního a odolného materiálu.
 
K peněžence je také dodáván kožený pásek, který lze přidělat ke kroužku na boku peněženky a tu pak posléze nosit na zápěstí.
 
Doplňky jsou stříbrné barvy.
 
Dodávaná v krabičce.
 
Barva: červená
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Gregorio
UCPS kód 419459
Pozice v kategorii 346. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 19286. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.