Luplo.cz Multifunkční posilovací gumy

Značka: FIT BANDS

Novinka
Luplo.cz Multifunkční posilovací gumy
  • Bez ohledu na to, jestli jste ve cvičení začátečník, nebo expert, pokud hledáte něco na zefektivnění svého tréninku, tato všestranná sada vám umožní získat rychlejší a efektivnější výsledky!
  • Tato všestranná pomůcka dokáže uspokojit vaše tréninkové potřeby, ať už jste v tělocvičně nebo v pohodlí domova. Celá sada se pohodlně vejde do našeho přenosného pouzdra, abyste si mohli zacvičit odku
  • Ne každé cvičení vyžaduje stejnou váhu, záleží to na tom, jaké svaly právě procvičujete. Naše 11dílná sada vám umožní nastavit si váhu od 5 kg do 45 kg tak, že do pěnových držadel přidáte více posilov
  • Více

Popis produktu

PĚT ELASTIK S RŮZNÝMI STUPŇEMI ODPORU

Intenzitu cvičení můžete nastavit pomocí pěti nastavitelných elastických pásů. Každý z nich má jiný stupeň zatížení od 4,5 kg do 13,7 kg. Jsou vhodné na cvičení doma nebo ve fitness studiu.

PROTISKLUZOVÉ DRŽADLO

Protiskluzové držadlo zabrání, aby vám elastiky při cvičení vyskočila z ruky. Umožňuje pevné a stabilní uchopení elastiky při cvičení.

 

VÍCE NEŽ 100 RŮZNÝCH CVIKŮ

S elastickými pásy můžete procvičovat více než 100 různých cviků, které vám pomůžou zpevnit a procvičit svaly celého těla.

 

VYTVARUJTE SI PERFEKTNÍ POSTAVU

Už se připravujete na léto?

Vytvarujte si krásnou postavu s pomocí těchto elastických pásů, se kterými dosáhnete ideální tonus vašich svalových skupin.

 

 

PRO IDEÁLNÍ SVALOVÝ OBJEM

Elastické fitness pásy jsou vhodné pro trénink svalů rukou, zad, břišních svalů, nohou a zadku. Jsou výbornou náhradou klasických závaží. Jsou praktické, napětí můžete měnit takřka okamžitě.

 

NÁVOD K POUŽITÍ

Na jednu stranu elastiky nasaďte sponu a pak elastiku pomocí karabiny pevně připněte na držadlo. Pro začátek si vyberte lehčí napětí a potom postupně zvyšujte intenzitu. Používat můžete hned několik elastik naráz, což intenzitu cviků ještě zvýší.

 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 30,0 cm
Šířka zabaleného produktu 30,0 cm
Délka zabaleného produktu 20,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,70 kg
Výrobce Luplo.cz
UCPS kód 3481151
UPC kód (EAN) 4040176354503
Pozice v kategorii 10. (v Ostatní fitness vybavení)
Pozice v kategorii 2972. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.