Manžetové knoflíčky kruh Stříbrná, Ocel, slitina

Značka: prodejce neuvedl

Manžetové knoflíčky kruh Stříbrná, Ocel, slitina

Popis produktu

Barva: Ocelová, rozměr: průměr 19 mm. E-shop specializovaný na prodej manžetových knoflíčků. Náš eshop má největší výběr manžetových knoflíčků v ČR. Jsou vyráběny z oceli s povrchovou úpravou proti poškození. Manžetové knoflíčky můžete vrátit až 1 měsíc po zakoupení  bez udání jakéhokoliv důvodu! Doprava po celé České republice zdarma. Při nákupu dvou a více kusů manžetových knoflíčků získáte 25% slevu ihned.

Manžetové knoflíčky, kruhového tvaru, jsou vyrobeny z slitiny kovu. Povrch manžetových knoflíčků je lesklý a uhlazený. Zajímavý je vzor uprostřed manžetového knoflíčku. Po stranách je manžetový knoflíčkem opatřen modrými kamínky. I přes takto decentní design tyto manžetové knoflíčky zaručeně přitáhnou pozornost.

Nádherné manžetové knoflíčky určene jak pro svatbu tak také pro sváteční příležitost.

Ideální dárek pro všechny muže. Příležitosti jsou vánoce, narozeniny, promoce, den otců

Je možné také zaslat manžetové knoflíčky v dárkovém boxíku podle výběrů.

Pozor: Manžetové knoflíčky nejsou s krabičkou. Pokud chcete krabičku, musí se zakoupit zvlášť. Pokud si neobjednáte krabičku, odesíláme manžetové knoflíčky v ochranemí sáčku, aby nedošlo k poškození.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Knoflickarna.CZ
UCPS kód 578454
Pozice v kategorii 13. (v Manžetové knoflíčky)
Pozice v kategorii 7700. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.