Manžetové knoflíčky triangl bílá Bílá, Ocel

Značka: prodejce neuvedl

Manžetové knoflíčky triangl bílá Bílá, Ocel

Popis produktu

Barva: stříbrná, rozměr: 18 x 18 mm. Otázky pište na info@manzetove-knoflicky.eu Manžetové knoflíčky dostanete ve dvou a více kusech s 25% slevou ihned! Nejnižší ceny a pestrá nabídka různých druhů stylových manžetových knoflíčků. Doprava po celé České republice zdarma.

Manžetové knoflíčky triangl bílé barvy. Tyto manžetové knoflíčky jsou velmi elegantní. Jejich tvar je trojúhelníkového tvaru. Po obvodu jsou opatřené kamínky bíle barvy. V srdci manžetového knoflíčku je kámen bílé barvy, také ve tvaru trojhranu. Hodí se k manžetovým košilím dámským i pánským. Barevnost světlých odstínů, bílé barvy. Knoflíčky se, ale budou hodit i na košilích černé barvy. 

Hodí se jak na neformální tak formální akce. Pracovní jednání, oslavy, promoce, narozeniny. Je to skvělý dárek pro většinu mužů.

Pozor: Manžetové knoflíčky nejsou s krabičkou. Pokud chcete krabičku, musí se zakoupit zvlášť.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Knoflickarna.CZ
UCPS kód 578869
Pozice v kategorii 125. (v Manžetové knoflíčky)
Pozice v kategorii 7618. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.