Měsíček krém 75 ml

Značka: Natura House

Novinka
Měsíček krém 75 ml

Popis produktu

Měsíček lékařský je jedním z nejoblíbenějších léčivých bylin a připisují se mu mimořádně léčivé a podporné účinky na kůži. Ve fototerapii se používají květy. Jejich extrakt obsahuje vysoký podíl účinných látek, které mají silné uklidňující, hydratační, antiseptické, protizánětlivé a regenerační účinky.

 

MĚSÍČEK KRÉM je velmi jemný, neparfemovaný s vysokým obsahem extraktu z měsíčku lékařského (10% extrakt) a komplexu aktívních přírodních látek, které mají příznivý účinek na pokožku.

Krém je vhodný pro každodenní péči o pokožku, na její uklidnění, ochranu, hydrataci a regeneraci. Má blahodárný účinek na velmi suchou, ztvrdnutou a popraskanou pokožku, na zanícená místa (dermatitidy) a poranění – na ošetření vyrážek, vředů, akné, jizev, omrzlin, po opalování a na takové plochy pokožky, které důsledkem lehkých popálenin či odřenin ztratily horní epitelovou vrstvu.  Vitaminy C a E přispívají k ochraně pokožky před působením volných radikálů a před oxidačním stresem. Příznivě působí na její vitalitu a regeneraci.

Krém neobsahuje minerální oleje a parafin, velmi rychle se vstřebává, je velmi dobře tolerovaný a zachovává neporušenou fyziologickou funkci pokožky.

 

Použití:

Naneste tenkou vrstvu krému na čistou pokožku jednou až dvakrát denně a vmasírujte ho až do úplného vstřebání. JEN PRO VNĚJŠÍ POUŽITÍ.

 

Aktivní složky: 10% extrakt z měsíčku lékařského, hydratační a výživný komplex (rostlinný olej, pšeničný protein, včelí vosk, přírodní hydratační faktor – rostlinný glycerin, kyselina mléčná, panthenol (Provitamín B5), vitamin C, vitamin E

 

99% ingrediencí přírodního původu

 

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO

 

BEZ PARFÉMŮ, BEZ BARVIV

 

Neobsahuje: minerální oleje, PEG, PPG, parafiny, silikóny, parabeny, parfémy, barviva

 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 17,0 cm
Šířka zabaleného produktu 3,0 cm
Délka zabaleného produktu 5,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,10 kg
Výrobce Natura House Italy
UCPS kód 3523376
UPC kód (EAN) 8000921304111
Pozice v kategorii 3. (v Tělové krémy)
Pozice v kategorii 2862. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.