OCEAN REEF Maska celobličejová ARIA JUNIOR

Značka: prodejce neuvedl

OCEAN REEF Maska celobličejová ARIA JUNIOR

Popis produktu

 

ARIA JUNIOR

Dýchejte při šnorchlování nosem. Sbohem nepříjemné pocity v čelisti (žádný nepříjemný náustek ). Sbohem obtížnému dýchání a sbohem vodě ve vašem šnorchlu díky našemu suchému šnorchlu. Obrovské zorné pole a žádné mlžení díky naší patentované a nezávisle testované technologii cirkulace vzduchu.Naše řada FFSM má jedinečně navržený orinasal pro optimální utěsnění kolem nosu. 

NEW DESIGN, new mask. Navrženo s ohledem na děti. Jedná se o konkrétní velikost XS, která obsahuje celý list samolepek pro přizpůsobení masky podle vašich preferencí a omalovánky!

FULL VISUAL v podmořském světě - Maska Aria způsobí revoluci ve vašem šnorchlování. Budete moci sledovat vše, co se kolem vás děje pod vodou, s 180 ° panoramatickým výhledem. 

PŘÍSLUŠENSTVÍ - Maska je dodávána s opakovaně použitelnou přepravní taškou se síťovaným dnem pro odvodnění, která umožňuje vysušení po použití. Aria je kompatibilní se všemi doplňky řady FFSM Ocean Reef. Všechny exkluzivní produkty, jako je Snorkie Talkie, sady optických čoček a odpovídající ploutve Duo, přispívají k maximálnímu pohodlí pro nezapomenutelný zážitek.

Tato maska ??není určena k volnému potápění, i když je plavání ponořené v mělkých hloubkách. Chcete-li umístit nálepky, přečtěte si pokyny za nálepkami podle pokynů a varování.

VELIKOST - pouze jedna velikost.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce OCEAN REEF
UCPS kód 2793342
UPC kód (EAN) 764500012108
Pozice v kategorii 87. (v Potápěčské masky)
Pozice v kategorii 1145. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.