UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Ochranné tvrzené sklo pro Xiaomi Redmi 5A Global čiré RC0408

Značka: prodejce neuvedl

Ochranné tvrzené sklo pro Xiaomi Redmi 5A Global čiré RC0408

Popis produktu

Určeno pro: Xiaomi Redmi 5A Global


 


Fotografie jsou pouze ilustrativní. Každé sklo přesně pasuje výřezy i velikostí na telefon v popisu.


 


Popis produktu:


Vysoce kvalitní tvrzené sklo o tloušťce 0,33 mm pro maximální ochranu displeje vašeho zařízení. Sklo má tvrdost 9H, vysokou citlivost dotyku, nabízí snadnou instalaci a 100% průhlednost. Jedná se o sklo s oleofóbní úpravou (tzn. odpuzuje látky olejovitého charakteru a mastnotu). Ochranné sklo FIXED představuje jedinečné řešení jak ochránit displej před poškrábáním, nečistotami, otisky prstů ale i před tvrdými nárazy.


 Vlastnosti:- ochranné tvrzené sklo pro telefon- tloušťka: 0,33 mm- tvrdost 9H- 100% průhlednost- oleofóbní struktura- vysoká citlivost dotyku- vyrobeno přesně na míru daného telefonu- snadná instalace bez vzduchových bublin- velmi dobře se čistí- maximální ochrana displeje


 


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce FIXED
UCPS kód 5426723
UPC kód (EAN) 8591680076604
Pozice v kategorii 1762. (v Ochranná skla)
Pozice v kategorii 18695. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.