OTS Maska celoobličejová

Značka: prodejce neuvedl

OTS Maska  celoobličejová

Popis produktu

Moderní celoobličejová silikonová maska Guardian od Ocean Technology Systems je perfektní pomůckou pro profesionální potápěče po celém světě.

Provedení masky je osvědčené desítkami let používání mnohými profesionálními týmy potápěčů po celém světě. Model Guardian je nejmodernější typ celoobličejové masky od OTS.

Je vybaven originálním ABV ventilem umožňujícím dýchání potápěče nad hladinou aniž by spotřebovával vzduch z lahve, dále je jeho lícnice vybavena dvojitými manžetami pro perfektní utěsnění, je vyráběna v mnoha barevných kombinacích pro snadné odlišení, snadno demontovatelný druhý stupeň usnadňuje údržbu, optimálně umístěný port pro mikrofon podvodní komunikace a samozřejmě standardní šroubení pro připojení středotlaké hadice od prního stupně regulátoru. Díky použitému kvalitnímu silikonu na výrobu lícnice, maska perfektně sedí , snadno se čistí a dlouho vydrží.

To vše činí z Guardian masky skvělou volbu profesionála.

Balení obsahuje masku, tašku na masku a LP hadici.

Barvy v pořadí:  silikonová lícnice/rameček masky

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce OTS
UCPS kód 1737117
UPC kód (EAN) 793258980131

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.