Pístový kompresor Perfect - 5,5/270 + prodloužená záruka + Olej Atmos zdarma

Značka: prodejce neuvedl

Pístový kompresor Perfect - 5,5/270  + prodloužená záruka + Olej Atmos zdarma

Popis produktu

Litinový kompresor ATMOS Perfect 5,5/270
Popis kompresoru

Průmyslový, pomaloběžný, litinový, pístový kompresor pro profesionální výrobu stlačeného vzduchu vhodný pro pravidelný každodenní provoz přerušovaného charakteru s určením do řemeslnických provozoven (autoservisy, pneuservisy, lakovny, montážní dílny, apod.) Tři volitelné varianty kompresoru s horizontálními vzdušníky splňují většinu požadavků ve smyslu dostatečné objemové zásoby vzduchu a tím méně často dynamicky namáhaného soustrojí nebo čtvrtou variantou prosté úspory místa v provozovně s půdorysnou plochou pod 0,5 m2. (Varianta na vertikálním vzdušníku.) Ideální pracovní stroj – v posledních letech je Perfect instalován v řadě bioplynových stanic v ČR i zahraničí, kde spolehlivě pracuje v nepřetržitých provozech. Za podmínky správného nadimenzování z hlediska zatížení a četnosti spínání. Pracovní podmínky jsou uvedeny v příslušném návodu na obsluhu a údržbu, který je standardní součástí záruční dokumentace.


Konstrukce kompresoru Perfect 5

Klíčovým atributem v rámci návrhu technického řešení konstrukce kompresoru typové řady Perfect, zadaným konstruktérům a technologům firmy ATMOS, byla (a stále je) . VYSOKÁ SPOLEHLIVOST


Základní dispozice kompresoru je horizontální nebo vertikální, určená primárně k umístění na vzdušník. Kompresor je spojen s elektromotorem přes klínový řemen, který je navržen s ohledem na max. živostnost ložisek. Součástí pístového agregátu je velký chladicí ventilátor, který prohání vzduch přes bohatě dimenzovaná chladicí žebra hlavy a válců s dostatečnou plochou. Elektrický motor je chráněn proti přetížení (nadproudovou ochranou). Kompresor je vybaven jednoduchým tlumením vibrací gumovými elementy (gumová kolečka, popř. silentblok)


Robustní litinový pístový agregát o nízké rychlosti otáčení

Kompresor Perfect 5,5 je osazen jednostupňovým tříválcovým pomaloběžným agregátem z jakostní litiny. Ve srovnání s relevantními modely, se pístový agregát, díky dodržení specifických výrobních tolerancí, vyznačuje relativně vysokou účinností přeměny elektrické energie na stlačený vzduch. Léty prověřený pístový agregát LB 75 pracuje v oblasti otáček, které jsou pro jeho činnosti nejoptimálnější. Nízký počet otáček ve spojení s uložením ložisek klikové hřídele v bohatě dimenzované klikové skříni z jakostní litiny je základním předpokladem vysoké spolehlivosti stroje i relativně nízké úrovně emitovaného hluku. Tříválcový agregát má rovnoměrný chod a celkový výkon je rozložen (po 33,3%) do třech prvků (válců).


Regulace kompresoru

Dvoupolohová: start-stop ekonomická regulace chodu umožnuje běh stroje jen po nezbytnou dobu nutnou pro zajištění stabilní dodávky stlačeného vzduchu do systému rozvodu stlačeného vzduchu.


Rychlý a komfortní servisní přístup

Otevřená verze kompresoru zajišťuje pohodlný přístup ke všem konstrukčním uzlům stroje a rychlý a efektivníservisní zásah. Ventilátor je umístěn tak, aby mohl být snadno čištěn. Vzduchový filtr, klínový řemen, olejové hrdlo, olejoznak a další klíčové „servisní" komponenty jsou jednoduše přístupné.


Nižší úroveň hlučnosti

Díky bohatě dimenzovanému bloku z jakostní litiny ve spojení s nízkou rychlostí otáčení, je základní úroveň hluku emitovaná soustrojím, ve srovnání s relevantními pístovými kompresory významně nižší.


Montáž, výroba – zkoušky a kontrola jakosti

Každý jednotlivý kus pístového kompresoru Perfect má svého konkrétního mechanika, který jej složil a který je přímo zodpovědný za konkrétní kus stroje. Každý mechanik, má nad sebou kontrolního pracovníka, který v pravidelných intervalech dohlíží na proces výroby a který provede důkladné zkoušky a testy finálního výrobku.


Neexistuje tak výrobek, který by byl puštěn na prodejní trh bez řádných zkoušek.


Garance a záruky

S ohledem na vysokou spolehlivost výrobku a získaných zkušeností od řady spokojených koncových uživatelů (řádově tisíce instalací v ČR i zahraničí od zahájení výroby v roce 2004) poskytuje výrobce – ATMOS Chrást s.r.o. na pístový kompresor řady Perfect (při splnění všech podmínek pro provoz obsluhu a údržbu uvedených v záruční dokumentaci) mimořádně dlouhou záruku v délce 50 měsíců a nase společnost jako jediná na trhu prodlužuje tuto dobu na celých 5 let. Platí v případě dodržení záručních podmínek.







Základní data



Pístový agregá
LB 75


Počet a uspořádání válců
3 W


Počet stupňů komprese
jednostupňový


Nasávané množství
0,960 (m3/min)


Výkonnost vztažená na sací podmínky
0,750…
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Atmos
UCPS kód 4127770
UPC kód (EAN) 859111055270

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.