Pleťový denní krém

Značka: DANELA

Novinka
Pleťový denní krém
  • přírodní denní krém
  • vysoké procento šnečího mucinu
  • vyrobeno v České republice
  • netestováno na zvířatech
  • Více

Popis produktu

Dejte sbohem matné a podrážděné pokožce, na které se pravidelně tvoří viditelné šupinky, akné a kruhy pod očima. Kromě vysokého procenta šnečího mucusu, krém obsahuje cenný akadamiový, jojobový, avokádový olej a vit. E, který chrání kůži před poškozením volnými radikály a předčasným stárnutí. O luxusní pocit se nakonec postará parfemace složená z kombinace EO z mimosy, palmarosy a bílé magnolie, které mají aromaterapeutické účinky. I když jsou krémy vhodné pro unavenou a podrážděnou pokožku, mohou po něm sáhnout i náročné ženy, jejichž pleť nemá žádné speciální potřeby, ale chtějí ji dopřát kvalitní přírodní péči, která pronikne do hlubších vrstev pokožky. Šnečí mucin pochází výhradně od dodavatelů, kteří dbají na jeho šetrný odběr. Krémy jsou baleny v recyklovaném plastovém kelímku.

Zobrazit více

Parametry

speciální štítek s varováním na produktu * vyskytující se přirozeně v esenciáních silicích
barva bílá
složení Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter, Macadamia Intergrifolia Seed Oil, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii Buter, Simmondsia Chinensis Seed oil, Sorbitan Olivate, Persea Gratissima Oill, Glycerin, Snail Secretion Filtrate, Benzyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, AcaciaDelbata Oil, Michelia AlbaFlower Oil, Cymbopogon Martini Oil, Geraniol*, DehydroaceticAcid, Linalool*, Farnesol*, Citral*, Limonene*
obsah 50 ml

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 200,0 cm
Šířka zabaleného produktu 7,0 cm
Délka zabaleného produktu 200,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,83 kg
Výrobce Daniela Krausová
UCPS kód 5836875
UPC kód (EAN) 8594064000004
Pozice v kategorii 18. (v Pleťové krémy)
Pozice v kategorii 3653. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.