Pleťový noční krém

Značka: DANELA

Novinka
Pleťový noční krém
  • přírodní noční krém
  • vysoké procento šnečího mucinu
  • vyrobeno v České republice
  • netestováno na zvířatech
  • Více

Popis produktu

Noční zcela přírodní pleťový krém, který obsahuje vysoké procento šnečího mucinu, bambuckého a kakaového másla. Mezi klady těchto složek patří podpora, hydratace pokožky, její pružnost a regenerace. Kromě vysokého procenta mucinu, krém obsahuje vzácný olej z pšeničních klíčků, jojobový, avokádový olej. Dále ve složení tohoto krému najdete vit. E.  O luxusní pocit se nakonec postará parfemace složená z kombinace EO z mimosy, palmarosy a bílé magnolie. Péče o pokožku v době, kdy spíte, po večerním odlíčení aplikujte na tvář, krk i dekolt. I když je krém vhodný pro unavenou, vysušenou a podrážděnou pokožku, mohou po něm sáhnout i náročné ženy, jejichž pleť nemá žádné speciální potřeby, ale chtějí ji dopřát kvalitní přírodní péči, která pronikne do hlubších vrstev. Šnečí mucin pochází výhradně od dodavatelů, kteří dbají na jeho šetrný odběr. Krém je balen v recyklovaném plastovém kelímku. Krém není testován na zvířatech.

Zobrazit více

Parametry

speciální štítek s varováním na produktu * vyskytující se přirozeně v esenciáních silicích
barva bílá
složení Aqua, Triticum Vulgare Germ Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sorbitan Olivate, Persea Gratissima Oil, Glycerin, Snail Secretion Filtrate, Benzyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Acacia Dealbata Oil, Michelia Alba Flower Oil, Cymbopogon Martini Oil, Geraniol *, Dehydroacetic, Acid, Linalool*, Farnesol*, Citral*, Limonene*
země původu ČR
obsah 50 ml

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 200,0 cm
Šířka zabaleného produktu 7,0 cm
Délka zabaleného produktu 200,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,83 kg
Výrobce Daniela Krausová
UCPS kód 5836876
UPC kód (EAN) 8594064000011
Pozice v kategorii 19. (v Pleťové krémy)
Pozice v kategorii 3656. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.