Pressca červená

Značka: Pressca

Novinka
Pressca červená

Popis produktu

Pressca

Každý den miliony lidí dříve než opustí svůj domov a vyrazí na cestu do práce, si chtějí vychutnat oblíbenou ranní kávu. Někteří to mají jen jako ranní rituál, někdo bez šálku kávy nenastartuje svůj organizmus. Asi se shodneme na tom, že většina z vás ráno nemá ani o minutku navíc a všechno je spočítané na vteřiny. Vstát, rychle proběhnout koupelnou, něco malého zakousnout k snídaní pak se běžet obléknout. A hurá do práce.

Pressca, výrobník kávy, který přináší jedinečný zážitek už během samotné přípravy. Příprava je nejen snadná, ale také zábavná a na vše vám stačí pouze Pressca, vaše oblíbená mletá káva a horká voda. Za pár minut už můžete být kdekoliv, na cestě do práce, na obchodním jednání či v parku s přáteli a přitom mít kávu stále při sobě.

Navíc oceníte moderní a unikátní design a barevnou variantu, která odpovídá vašemu životnímu stylu.

Příprava kávy zabere pouhých pár minut 2-4 minuty. Dle délky louhování kávy snadno získáte rozdílnou intensitu a tím snadno připravíte kávu na kterou máte chuť.

Technické parametry:

Barva: červená

Objem: 350 ml

výška: 22,5 cm

průměr: 9 cm

hmotnost: 375 g

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 23,0 cm
Šířka zabaleného produktu 10,0 cm
Délka zabaleného produktu 10,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,38 kg
Výrobce Pressca
UCPS kód 299535
Pozice v kategorii 12. (v Moka konvice a french pressy)
Pozice v kategorii 63331. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.