Přírodní minerální náramek - MŮJ ŽIVOT - akvamarín, křišťál, strom života se zirkony

Značka: Léčivá síla z darů země

Přírodní minerální náramek - MŮJ ŽIVOT - akvamarín, křišťál, strom života se zirkony
  • Pravé polodrahokamy.
  • Česká výroba.
  • Baleno v dárkové krabičce.
  • Odesíláme obratem.
  • Více

Popis produktu

Tento ručně vyrobený minerální náramek z přírodních polodrahokamů  AKVAMARÍN  kvalita AA, KŘIŠŤÁL praskaný Vám přinese do života uklidnění, inspiraci a životadárnou energii. 

Baleno v krásné dárkové krabičce s popiskem minerálů.

Délka náramku cca 18 cm.  Pokud Vám velikost nevyhovuje, rádi Vám náramek upravíme na délku, kterou potřebujete. Délku náramku připište do poznámky ke své objednávce.

Akvamarín ... evokuje čistotu krystalicky čisté vody, vzrušení a uvolnění moře. Je uklidňující, očistný a inspirující.  Umí filtrovat informace proudící do mozku, zlepšuje vnímavost a bystří intelekt. Překonává předsudky a povzbuzuje nás k převzetí odpovědnosti za vlastní osud.

Křišťál... symbolizuje světlo na zemi, jeho očistnou a léčivou energii. Křišťál je "kámen kamenů". Je to nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a odblokovává energii. Přináší hluboké pročištění duše. Působí jako filtr, odebírá nám negativní energii a nabíjí nás tou pozitivní. Dodává životní rovnováhu, posiluje naší energii a nabíjí nás životodárnou energií.

Všechny výše uvedené údaje o léčivých vlastnostech minerálů jsou pouze informativní a jsou čerpány z veřejně známých zdrojů. Pokud cítíte příznaky jakékoliv nemoci, obraťte se na svého lékaře. Uvedené léčivé vlastnosti minerálů využívejte jako doplněk odborné léčby, nikoliv jako její náhradu.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 3,0 cm
Šířka zabaleného produktu 8,0 cm
Délka zabaleného produktu 8,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,10 kg
Výrobce Léčivá síla z darů země
UCPS kód 4342093
UPC kód (EAN) 12312312
Pozice v kategorii 6. (v Šperky s kameny)
Pozice v kategorii 36876. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.