Přírodní mýdlo Aktivní uhlí a mandlový olej

Značka: Mydlárna Na samotě u lesa

Přírodní mýdlo Aktivní uhlí a mandlový olej
  • Přírodní mýdlo bez parfemace z BIO bambuckého másla, slunečnicového oleje, kokosového oleje s dále obsahuje aktivním uhlím a mandlovým olejem.
  • Více

Popis produktu

Přírodní mýdlo bez parfemace je složeno z bambuckého másla v biokvalitě, slunečnicového oleje, kokosového oleje, dále obsahuje aktivní uhlí a jako výživná složka je zde zvolen  mandlový olej.

Bambucké máslo: Chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí, regeneruje ji a hydratuje, zvyšuje elasticitu a zpomaluje proces stárnutí. Má také  protizánětlivé a hojivé účinky, podporuje její přirozenou obranyschopnost a ochraňuje pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí.

Slunečnicový olej : Je vhodný pro všechny typy pleti. Má výborné zvláčňující účinky a uzamyká v pokožce hydrataci. Tento olej je bohatým zdrojem vitaminu E, který má antioxidační účinky, a tak pleť chrání před škodlivými vnějšími vlivy. Napomáhá hojení akné a ekzémů.

Kokosový olej: Zvlhčuje a zvláčňuje kůži, široké využití pro suchou kůži, atopický ekzém, lupénku. Pomáhá bojovat s povrchovými nerovnostmi, akné, striemi, svěděním, povadlou kůží, otoky rtů, kruhy pod očima, vráskami, hyperpigmentací, zčervenáním pokožky, puchýři,  alergickými projevy podrážděním kůže, přispívá k hojení povrchových ran a jizev, regeneraci kůže po depilaci, ke zpružnění a zvláčnění pleti a pokožky a k lepší hydrataci kůže.

Mandlový olej lisovaný za studena: Velmi rychle a dobře se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Zvlhčuje, změkčuje a zvláčňuje. Obsahuje množství vitamínů a kyselinu olejovou, která patří mezi nenasycené mastné kyseliny a také alfa-tokoferol, přírodní antioxidant.

Aktivní uhlí: Jemně ošetřuje akné a drobné vyrážky, odstraňuje nečistoty a čistí póry

Hmotnost: +- 70g

Vyrobeno metodou za studena

Ruční výroba

Mýdlo neobsahuje žádné živočišné produkty, je vhodné i pro vegany.

INGREDIENTS: Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Cocos nucifera Oil, Aqua, Sodium hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Activated Charcoal

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 2,0 cm
Šířka zabaleného produktu 5,0 cm
Délka zabaleného produktu 8,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,07 kg
Výrobce Nikol Brýnová
UCPS kód 2308645
UPC kód (EAN) 06917712
Pozice v kategorii 17. (v Mýdla)
Pozice v kategorii 3153. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.