Přírodní mýdlo Levandule a konopný olej

Značka: Mydlárna Na samotě u lesa

Přírodní mýdlo Levandule a konopný olej
  • Přírodní mýdlo s vůní levandule vyrobené z olivového oleje, BIO bambuckého másla a kokosového oleje, dále obsahuje levanduli sušenou a esenci
  • Více

Popis produktu

Přírodní mýdlo s vůní levandule je složeno z olivového oleje, bambuckého másla v biokvalitě a kokosového oleje, dále obsahuje levanduli sušenou a esenciální olej, jako výživná složka je zde zvolen  konopný olej.

Olivový olej: vyživuje pokožku a dodává jemnost mýdlu

Bambucké máslo: Chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí, regeneruje ji a hydratuje, zvyšuje elasticitu a zpomaluje proces stárnutí. Má také  protizánětlivé a hojivé účinky, podporuje její přirozenou obranyschopnost a ochraňuje pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí.

Kokosový olej: Zvlhčuje a zvláčňuje kůži, široké využití pro suchou kůži, atopický ekzém, lupénku. Pomáhá bojovat s povrchovými nerovnostmi, akné, striemi, svěděním, povadlou kůží, otoky rtů, kruhy pod očima, vráskami, hyperpigmentací, zčervenáním pokožky, puchýři,  alergickými projevy podrážděním kůže, přispívá k hojení povrchových ran a jizev, regeneraci kůže po depilaci, ke zpružnění a zvláčnění pleti a pokožky a k lepší hydrataci kůže.

Konopný olej: Je velmi vhodný k péči o suchou, přesušenou, citlivou a jinak problematickou pokožku. Je bohatý na antioxidanty (vitamíny C a E) a obsahuje vysoký podíl omega nenasycených mastných kyselin. Vyvážený obsah omega 3 mastných kyselin a nenasycených esenciálních mastných kyselin přispívá k odolnosti pokožky, má výborné regenerační schopnosti, pokožku vyživuje a dokonale promašťuje. Konkrétně esenciální mastná kyselina gamalinolenová, která je obsažena právě v konopném oleji, podporuje funkci pokožky jako ochranného pláště, chrání před infekcemi i ztrátou vlhkosti, pomáhá udržet pleť pružnou a vláčnou a prospívá zdraví celého organismu. Její přínos je neocenitelný při léčení suché pleti a vlasů, ekzémů a dalších kožních chorob.

Esenciální olej levandule: Uklidňuje při napětí a depresi, tlumí bolesti hlavy, menstruační bolesti a dýchací obtíže. Snižuje krevní tlak, urychluje hojení, odpuzuje hmyz. Také má analgetické, protizánětlivé, antiseptické, sedativní a stimulační účinky. Levandulová silice neutralizuje pachy.

Hmotnost: +- 70g

Vyrobeno metodou za studena

K parfemaci jsou používány 100% přírodní esenciální oleje.

Ruční výroba

Mýdlo neobsahuje žádné živočišné produkty.

INGRDIENTS: Olea Europaea (olive) Fruit oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos nucifera Oil, Aqua, Sodium hydroxide, Cannabis Sativa Seed Oil, Lavndula angustifolia, Flos lavandulae, Linalool*,Limonene*

*přirozená součást esenciálních olejů

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 2,0 cm
Šířka zabaleného produktu 5,0 cm
Délka zabaleného produktu 8,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,07 kg
Výrobce Nikol Brýnová
UCPS kód 2308647
UPC kód (EAN) 06917712
Pozice v kategorii 19. (v Mýdla)
Pozice v kategorii 3128. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.