Přírodní mýdlo Meduňka a makový olej

Značka: Mydlárna Na samotě u lesa

Přírodní mýdlo Meduňka a makový olej
  • Přírodní mýdlo s vůní meduňky z olivového oleje, BIO bambuckého másla, kokosového oleje, slunečnicového oleje, dále obsahuje meduňku sušenou a ještě její esenci.
  • Více

Popis produktu

Přírodní mýdlo s vůní meduňky je složeno z olivového oleje, bambuckého másla v biokvalitě, kokosového oleje, slunečnicového oleje, dále obsahuje meduňku sušenou a esenciální olej, jako výživná složka je zde zvolen  makový olej.

Olivový olej: vyživuje pokožku a dodává jemnost mýdlu

Bambucké máslo: Chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí, regeneruje ji a hydratuje, zvyšuje elasticitu a zpomaluje proces stárnutí. Má také  protizánětlivé a hojivé účinky, podporuje její přirozenou obranyschopnost a ochraňuje pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí.

Kokosový olej: Zvlhčuje a zvláčňuje kůži, široké využití pro suchou kůži, atopický ekzém, lupénku. Pomáhá bojovat s povrchovými nerovnostmi, akné, striemi, svěděním, povadlou kůží, otoky rtů, kruhy pod očima, vráskami, hyperpigmentací, zčervenáním pokožky, puchýři,  alergickými projevy podrážděním kůže, přispívá k hojení povrchových ran a jizev, regeneraci kůže po depilaci, ke zpružnění a zvláčnění pleti a pokožky a k lepší hydrataci kůže.

Slunečnicový olej : Je vhodný pro všechny typy pleti. Má výborné zvláčňující účinky a uzamyká v pokožce hydrataci. Tento olej je bohatým zdrojem vitaminu E, který má antioxidační účinky, a tak pleť chrání před škodlivými vnějšími vlivy. Napomáhá hojení akné a ekzémů.

Makový olej: je bohatý na vitamín E, minerály a nenasycené mastné kyseliny, díky tomu chrání a vyživuje pokožku. Účinně regeneruje pleť a zanechává ji hebkou, jemnou a vláčnou. Také zlepšuje kvalitu vlasů a nehtů. Použijte například do relaxačních masážních směsí, vhodný zejména pro suchou až ekzematickou pleť. 

Esenciální olej meduňka: snižuje krevní tlak, uklidňuje, uvolňuje napětí a nervozitu, podporuje pocení a trávení. Je vhodná k osvěžení a čištění mastné a aknózní pleti. Také má antibakteriální, protizánětlivé, protikřečové a tonizující účinky.

Hmotnost: +- 70g

Vyrobeno metodou za studena

K parfemaci jsou používány 100% přírodní esenciální oleje.

Ruční výroba

Mýdlo neobsahuje žádné živočišné produkty.

INGRDIENTS: Olea Europaea (olive) Fruit oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos nucifera Oil,Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Aqua, Sodium hydroxide, Papaver Orientale Seed Oil, Melissa officinalis, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*

*přirozená součást esenciálních olej

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 2,0 cm
Šířka zabaleného produktu 5,0 cm
Délka zabaleného produktu 8,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,07 kg
Výrobce Nikol Brýnová
UCPS kód 2308648
UPC kód (EAN) 06917712
Pozice v kategorii 20. (v Mýdla)
Pozice v kategorii 3157. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.