ROCKBROS Black City FraBag B39-1

Značka: prodejce neuvedl

ROCKBROS Black City FraBag B39-1

Popis produktu

Výtečná kvalita dílenského provedení, líbivý atraktivní design, vysoká funkčnost a příznivé ceny - to jsou hlavní přednosti Rockbros. Rockbros nabízí vynikající kvalitu, moderní design a nadčasovou eleganci. Rockbros je zajímavé řešení pro každého, kdo miluje cykloturistiku a jízdu na kole. V dnešní době je kolo nejen dopravním prostředkem, ale také vášní, koníčkem a pro mnohé příjemným trávením volného času a díky vhodně vybavenému kolu cyklo příslušenstvím Rockbros je jízda mnohem příjemnější a zábavnější!
Rockbros je výrobce působící a prosperující nejen na asijském trhu se specializací na výrobu příslušenství pro cyklisty. Specializovaná výroba a bohaté zkušenosti společnosti umožnily získat výrobky, které jsou srovnatelné s kvalitou světových výrobců. Všechny výrobky uváděné do prodeje jsou pečlivě testovány a kontrolovány z hlediska kvality, designu i funkčnosti třífázovou kontrolou. V současné době obsahuje nabídka Rockbros více než 120 modelů různých cyklo potřeb.

Cyklo doplňky Rockbros nejsou sice základní prvky cyklistického vybavení, ale musíte uznat, že určitě zlepšují pohodlí, jistotu a radost z jízdy na kole. Pokud jde o bezpečnost, budou užitečné a praktické držáky mobilu s handsfree funkcí.
Cyklo brašny Rockbros jsou vyráběny s myšlenkou na pohodlnou a bezpečnou přepravu zavazadel a věcí všech velikostí. Cyklo brašny nabízí Rockbros v mnoha velikostech, od těch nejmenších vhodné jen pro duše či sadu klíčů, přes sedlové brašny, velkokapacitní cyklo tašky s objemem 20-30 litrů, až po brašny pro mobilní telefon, takže můžete za jízdy snadno navigovat bez obav z deště.
Dříve nebo později se všichni vyskytneme v situaci, kdy bude naše kolo potřebovat nějakou drobnou opravu. Vězte, že nemusíte být žádným servisním specialistou aby jste takovéto základní úpravy nebo opravy na svých cestách zvládli sami. Budete-li mít ve své výbavě cyklo nářadí Rockbros můžete tak na svých cestách ušetřit spoustu času, peněz a útrap. Cyklo nářadí Rockbros je soubor potřebných nástrojů v mini verzi ve formě skládacího nožíku, který zabírá jen velmi málo místa, ale ušetří mnoho potíží a je proto důležitým nástrojem na cestách.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Rockbros
UCPS kód 5437641
UPC kód (EAN) 6900070234210
Pozice v kategorii 107. (v Brašny)
Pozice v kategorii 2623. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.